Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος η επιστροφή του Γουίλιαμς Γκος

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος η επιστροφή του Γουίλιαμς Γκος

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος  έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα

OS
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αλλά οι «μηχανές» παραμένουν αναμμένες. Μπορεί οι ανανεώσεις του Κώστα Σλούκα και του Κώστα Παπανικολάου να μην παρουσιάζουν εξέλιξη, αλλά μετά την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ παρατηρείται έντονη κινητικότητα και στη θέση της περιφέρειας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχει συνέχεια στις επιστροφές...

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος αποτελεί τον βασικό στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα για να ενισχύσει τα γκαρντ του Ολυμπιακού και μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Οι Πειραιώτες αφού ενημέρωσαν τον Αμερικανό γκαρντ για τις προθέσεις τους, αφού ο 58άχρονος τεχνικός εξήγησε το πλάνο του μπήκαν σε συζητήσεις οικονομικής φύσης. Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο 29άχρονος γκαρντ είναι για διετές συμβόλαιο.

Το παρελθόν του Γουίλιαμς Γκος στον Ολυμπιακό
Ο Γουίλιαμς Γκος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μπαρτζώκας βλέπει στο πρόσωπό του έναν επιπλέον χειριστή που θεωρεί πως έχει ανάγκη το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η εξέλιξη της υπόθεσης του Γκος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την ανανέωση ή όχι του Κώστα Σλούκα.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος φυσικά και είναι γνωστός στο κοινό του Ολυμπιακού αφού ήταν επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ το καλοκαίρι του 2018. Οι Πειραιώτες εκείνη τη σεζόν στην Euroleague δεν είχαν καθόλου καλή πορεία με τον Αμερικανό γκαρντ να την ολοκληρώνει έχοντας παίξει 30 αγώνες και δίνοντας 9.2 πόντους με 37% τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.4 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής. Στο τέλος εκείνης της σεζόν έκανε χρήση του NBA out που υπήρχε ως όρος στο συμβόλαιό του και πήγε στους Γιούτα Τζαζ.

Κλείσιμο
Φέτος με τη φανέλα της Ρεάλ στην Euroleague πρόσφερε 7.4 πόντους με 38.5% στο τρίποντο, 1.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1 λάθος σε 15:47 που αγωνιζόταν.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Ροστόφ μπήκαν άντρες της Wagner - «Ο μισός στρατός της Ρωσίας είναι έτοιμος να έρθει μαζί μας» είπε ο Πριγκόζιν


Τα ποσοστά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις - Προς επτακομματική Βουλή


Έλληνες καλλιτέχνες που «εξαφανίστηκαν» - Όσοι επέστρεψαν και εκείνοι που κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται σήμερα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης