Ολυμπιακός: Παίκτης των «ερυθρόλευκων» ο Γκος

Ολυμπιακός: Παίκτης των «ερυθρόλευκων» ο Γκος

Μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα», υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια

gos
Κάτοικος Πειραιά θα είναι και πάλι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός αποτέλεσε πρωταρχικό στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta και η απόσταση που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές την Τρίτη (27/6) καλύφθηκε, με τον Γκος να επιστρέφει ύστερα από τη θητεία του τη σεζόν 2018-19 στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες του προσέφεραν συμβόλαιο αξίας περίπου δύο εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια και έτσι ο Γκος έβαλε την υπογραφή του. Ο 28χρονος έμεινε το απόγευμα της Τρίτης και επίσημα ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου και αγωνιζόταν την περασμένη διετία, για να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα». Με τον Ολυμπιακό άλλωστε είχε κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις ως rookie στην EuroLeague.

Οι όροι του Ολυμπιακού ίσχυσαν και για τον Γκος

Ο 28χρονος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στη διοίκηση του Ολυμπιακού για να επισημοποιηθεί έτσι ο «γάμος». Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δε θέλει να χαλάσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Όπως στην περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Μουστάφα Φαλ, έτσι και σε αυτήν του 28χρονου γκαρντ από το Γκονζάγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν να διαταράξουν τις οικονομικές ισορροπίες με τον Τόμας Γουόκαπ και έτσι ο Γκος έριξε... νερό στο κρασί του για να επέλθει τελικά το deal.

Την περσινή σεζόν ο Γκος έκλεισε ως πρωταθλητής Ευρώπης, πανηγυρίζοντας απέναντι στους «ερυθρόλευκους» την κατάκτηση της EuroLeague στο Κάουνας. Σε 26 παιχνίδια που αγωνίστηκε στη διοργάνωση, μέτρησε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε σχεδόν 16 λεπτά.
Κλείσιμο
Focus on: Nigel Williams-Goss, Olympiacos Piraeus


Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση του Αμερικανού.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Ηλίας, μεγάλο... μαγείρεμα από τον Μπάρτζη - Δείτε βίντεο

Νεκρός ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς - Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Διακομματική στήριξη στη Ζαχαράκη για τη σεξιστική επίθεση από τον Τζήμερο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης