Ολυμπιακός, Σλούκας: Τη Δευτέρα (03/07) το ραντεβού με τους Προέδρους

Ολυμπιακός, Σλούκας: Τη Δευτέρα (03/07) το ραντεβού με τους Προέδρους

Ο Κώστας Σλούκας θα συναντηθεί τη Δευτέρα (03/07) με τους Προέδρους του Ολυμπιακού για να συζητηθεί το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών

sloykas
Μετά την εξέλιξη της υπόθεσης του Σάσα Βεζένκοβ και την κατάληξή του στους Σακραμέντο Κινγκς, για τον Ολυμπιακό είναι σειρά του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από τις ολιγοήμερες διακοπές του και πρόκειται να συναντηθεί τη Δευτέρα (03/07 πιθανώς το βράδυ) με τους Προέδρους του Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για να τεθεί επί τάπητος το μέλλον του.

Ο Σλούκας άλλωστε αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να βάζουν… κάτω τα δεδομένα με σκοπό να συζητηθεί αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο 33χρονος μετά το πέρας της φετινής σεζόν κυκλοφορεί ως ελεύθερος, με τους «ερυθρολεύκους» φυσικά να έχουν προτεραιότητα στις συνομιλίες.

Η διάθεση άλλωστε για να συνεχιστεί η συνεργασία υπήρχε, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος ο 33χρονος στο Gazzetta, λίγο μετά τη φιέστα της ομάδας, όμως μαζί πρέπει να ξεπεραστούν άλλα ζητήματα, τα οποία και αναμένεται να συζητηθούν.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης