Wimbledon, Τζέρε - Τσιτσιπάς 0-3: Με φόρα στον 4ο γύρο! - Δείτε βίντεο

Wimbledon, Τζέρε - Τσιτσιπάς 0-3: Με φόρα στον 4ο γύρο! - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στην 2η εβδομάδα του Wimbledon και θα παίξει για μια θέση στον προημιτελικό με τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς

27402452
Για δεύτερη φορά (πρώτη φορά μετά το 2018) στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους "16" του Wimbledon.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέκλεισε με 6-4,7-6 (5), 6-4 του Σέρβου Λάζλο Τζέρε και θα παίξει την Δευτέρα με τον Αμερικανό Κρίστοφερ Γιούμπανκς για μια θέση στον προημιτελικό του Grand Slam.



Κλείσιμο
Το παιχνίδι είχε διάρκεια 2 ώρες και 10 λεπτά.  Ο Τσιτσιπάς έκανε το 3-0 απέναντι στον Τζέρε.   Ο Έλληνας τενίστας είχε 3/4 μπρέικ πόιντ (1/4). Οι winners ήταν 32-25 για τον Σέρβο και τα αβίαστα λάθη (19-18 για τον Τσιτσιπά). 

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στο 2-1 με το σερβίς του και εν συνεχεία στο 4-3. Ο Τζέρε έσβησε μπρέικ πόιντ του Τσιτσιπά και ισοφάρισε σε 4-4.

Ο Έλληνας είχε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 10ο γκέιμ και με την πρώτη ευκαιρία έφτασε στο μπρέικ και έκλεισε το σετ στο 6-4! Στο 2ο σετ ο Τζέρε είχε μπρέικ πόιντ αλλά ο Τσιτσιπάς το έσβησε. Ο Σέρβος έφτασε και σε 2ο αλλά το παιχνίδι διακόπηκε λόγω βροχής.



Οι παίκτες επέστρεψαν με τον Τζέρε να κάνει μπρέικ (1-0). Το υπερασπίστηκε με το σερβίς του για το 2-0 και ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 2-1. Ο Τζέρε είχε και άλλο μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ αλλά ο Τσιτσιπάς το έσβησε και μείωσε σε 3-2.

Ο Έλληνας έφτασε σε μπρέικ για το 3-3 και το υπερασπίστηκε με το σερβίς του για το 4-3. Ο Τζέρε ισοφάρισε σε 5-5 και έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Σέρβος έκανε μίνι μπρέικ ο Έλληνας το πήρε πίσω (4-3) και κέρδισε το σετ με 7-6 (5).

Το 3ο σετ ξεκίνησε με μπρέικ (2-1) του Στέφανου Τσιτσιπά και με το σερβίς του το υπερασπίστηκε για το 3-1. O Έλληνας διατήρησε το μπρέικ έως το τέλος και επικράτησε με 6-4.




Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Στο Φανάρι ο Ζελένσκι – Προσευχήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Μετά από επτά εξωσωματικές, θέλησε να υιοθετήσει - Της είπαν «όχι», γιατί είχε... ακατάστατη ντουλάπα!

Παιχνίδι της μοίρας: Ο 50χρονος που πνίγηκε στη Φθιώτιδα βρέθηκε στο σημείο που είχε δολοφονήσει την 17χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης