Ελλάδα U20: Ώρα προημιτελικών στο Eurobasket κόντρα στην Τουρκία

Για τη μεγάλη μάχη απέναντι στην Τουρκία το βράδυ της Πέμπτης (13/07) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Eurobasket U20 ετοιμάζεται η Εθνική Νέων στο Ηράκλειο της Κρήτης. «Ματιές» στο Σερβία-Γαλλία

Η Ελλάδα βρίσκεται στην προημιτελική φάση του Eurobasket U20! Η νίκη με την Ισλανδία έχοντας μία πεντάδα... αστέρων για την ανατροπή, έφερε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους "8" της φετινής έκδοσης του θεσμού.

Η νέα πρόκληση για τους παίκτες του Παπαδόπουλου είναι εκείνη της Τουρκίας. Το βράδυ της Πέμπτης (13/07, 21:00 ΕΡΤ3, Live από το Gazzetta) και στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία των προημιτελικών, η Εθνική θα πατήσει στο παρκέ με στόχο την επικράτηση που θα έχει στο φόντο της τα ημιτελικά!

Ο πρώτος αγώνας που "ανοίγει" τη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης είναι ανάμεσα σε Ισραήλ και Γερμανία (13:30), ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις του Βελγίου με τη Λιθουανία (16:00) και της Σερβίας με τη Γαλλία (18:30) που είναι και το ζευγάρι που... κοιτά η Ελλάδα για τον πιθανό επόμενο αντίπαλο στους κορυφαίους "4".

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Η μοναξιά του Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και η... κούραση των συμμάχων από το «θέλω και άλλα όπλα» του Κιέβου

Έκρηξη μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών

Αδιανόητο: 17χρονη στις ΗΠΑ ήθελε να κοιμηθεί, έδωσε στο 9 μηνών βρέφος της φαιντανύλη με γάλα και το σκότωσε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr