Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Τιν Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Τιν Γεντβάι

Ο Τιν Γεντβάι πάτησε Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα

Jevdai
Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι. Η συμφωνία με την Λοκομοτίβ Μόσχας ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής και στην συνέχεια ο 27χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε για την Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Ο Γεντβάι έρχεται στο «τριφύλλι» ως δανεικός για έναν χρόνο ενώ η συμφωνία περιέχει και οψιόν αγοράς. Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από το «τριφύλλι».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Χαρούμενος για το νέο αυτό ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει πολύ καλά αποτελέσματα και παίζει στην Ευρώπη. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις και συμπλήρωσε: «Ξέρω τους Σέρβους παίκτες, κάποιους που έπαιξαν στην Κροατία. Με κάποιους μίλησα και προσωπικά. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή, ξέρω τι περιμένουν από μένα και όλη την ομάδα. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης