Ολυμπιακός: Πήρε Τανούλη στο μπάσκετ και παίρνει Tανούλη και στο ποδόσφαιρο

Μετά τον νεαρό σέντερ σειρά παίρνει ο αδερφός του ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα του Άρη

Τα αδέρφια Τανούλη ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες. Σε δύο διαφορετικά γήπεδα, τα οποία χωρίζει (ή τα ενώνει, αν θέλετε) μία αερογέφυρα. Και τα ενώνει ένα σύμβολο. Και το «ερυθρόλευκο» χρώμα.

Βλέπετε, ο Γιώργος Τανούλης, ο μπασκετμπολίστας της φαμίλιας ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό. Μία συμφωνία που έχει διάρκεια μέχρι το 2027 και θα φέρει τον άλλοτε παίκτη του Προμηθέα στο ΣΕΦ.

Ο αδερφός του, ο 18χρονος Κωνσταντίνος, ο ποδοσφαιριστής της οικογένειας, έχει έτοιμες τις βαλίτσες του - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - για να μετακομίσει στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Μία... ανάσα από το «Ειρήνης και Φιλίας». Και τον αδερφό του.

Ο Κωνσταντίνος Τανούλης αποτελεί μέλος του Άρη και διεθνής με την ομάδα U19, αγωνίζεται στην άμυνα και επί της θητείας του Χερμάν Μπούργος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε ευκαιρίες στα φιλικά προετοιμασίας. Μάλιστα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο (ο οποίος τελικά κατέληξε στην ΑΕΚ στις αρχές Ιουλίου), ο Τανούλης αναμένονταν να λάβει... ψήφο εμπιστοσύνης και στα επίσημα ματς, ωστόσο η φυγή του Μπούργος «πάγωσε» τα πάντα.



Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για τον καύσωνα «Κλέων» - Ξανά 44αρια το ερχόμενο Σάββατο

Ο Ιβάν Ντράγκο του «Rocky», παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Μύκονο

Ιδιοκτήτης ταβέρνας «δικάζει» τις κριτικές: «Σιγά μην κάναμε και 2 βδομάδες να φέρουμε τα σουβλάκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr