ΠΑΟΚ: Πιέζει για την απόκτηση του Οζντόεφ

ΠΑΟΚ: Πιέζει για την απόκτηση του Οζντόεφ

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ όχι απλά παραμένει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ο χαφ στον οποίο έχουν καταλήξει οι «ασπρόμαυροι», ξεκινώντας ένα τελικό κύκλο διαπραγματεύσεων με την Καραγκιουμρούκ

ozdoev
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, όπως αποκάλυψε πριν από δέκα ημέρες το Gazzetta, όχι απλά αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για την «κενή» θέση στη μεσαία γραμμή, μετά την αποχώρηση του Γιάσμιν Κούρτιτς.

Οι «ασπρόμαυροι» καίγονται για την απόκτηση ενός χαφ με τα χαρακτηριστικά του 30χρονου Ρώσου μέσου της Καραγκιουμρούκ, η περίπτωση ενός ακόμη χαφ από μεγάλο πρωτάθλημα δεν φαίνεται να έχει «κολλήσει», την ώρα που ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπεϊτάρ υπάρχουν μόλις δύο (Τσιγγάρας, Σβαμπ) διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι θα πρέπει να πληρώσει (την Καραγκιουμρούκ) για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Οζντόεφ, αλλά όπως φαίνεται ξεκινούν από κοινού τις διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα, η οποία είχε απορρίψει την πρώτη πρόταση (600.000 ευρώ) του «Δικεφάλου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Δικέφαλος» έχει συμφωνήσει με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή και απομένει να τα βρει με την τουρκική ομάδα προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παράλληλα είναι ανοικτό το θέμα του Δημήτρη Πέλκα, που αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ πολύ δύσκολη και περίπλοκη φαντάζει να είναι η περίπτωση του Χόρχε Καρασκάλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλάζουν όλες οι διοικήσεις στο Δημόσιο - Tέλος οι κομματικοί διορισμοί σε 522 φορείς

Πώς επώνυμες Ελληνίδες βρέθηκαν γυμνές στο Discord - 17χρονος από τη Βοιωτία ο διαχειριστής

Άγρια δολοφονία 15χρονης στη Ρωσία: Τη βίασαν, την πέταξαν σε γραμμές τρένου και της έριξαν καυστικό υγρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης