Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου η αποδέσμευση Σενγκέλια από τη Βίρτους, λένε οι Ιταλοί

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γεωργιανό φόργουορντ και μόλις μείνει ελεύθερος θα επισημοποιήσει τη συμφωνία

Ο Τόκο Σενγκέλια θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου, με τα ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γεωργιανό φόργουορντ και μόλις μείνει ελεύθερος θα επισημοποιήσει τη συμφωνία, προσθέτοντας ένα ακόμα κομμάτι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο ότι η ρήτρα αποδέσμευσης αγγίζει τις 750.000 ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να μείνει ελεύθερος ο Σενγκέλια θα είναι λιγότερα, με την πλευρά του παίκτη να έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι, τόσο στη διαχείριση, όσο και στην πληρωμή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να ικανοποιήσει οικονομικά τον άλλοτε παίκτη των Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόνο στο συμβόλαιό του. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του Σενγκέλια προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Καθαρίζω με Βίρτους και έρχομαι».

Θυμίζουμε ότι ο Σενγκέλια είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και όταν ήθελε να αποδεσμευτεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (πλήρωσε για να μείνει ελεύθερος), με την υποσημείωσε ότι ήθελε να αποχωρήσει λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμίνι» η χώρα για μια εβδομάδα από τον νέο καύσωνα - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα 45αρια

Αδιανόητο έγκλημα στο Σικάγο: Παππούς και γιαγιά μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή επειδή «λερώθηκε»

Ζευγάρι στο Τέξας απήγαγε 18χρονη: Την κρατούσαν αλυσοδεμένη στο κρεβάτι και την βίαζαν για εβδομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr