Conference League: Απίστευτο σκηνικό σε εκτέλεση πέναλτι - Δείτε βίντεο

Conference League: Απίστευτο σκηνικό σε εκτέλεση πέναλτι - Δείτε βίντεο

O τερματοφύλακας Κάσαρ της Γκζίρα από την Μάλτα έγινε αρχικά... ήρωας κόντρα στην Γκλέντοραν από τη Β. Ιρλανδία και ύστερα viral για την «γκάφα» που υπέπεσε και έτσι «ακυρώθηκε» η απόκρουσή του

Penalti
Ο ορισμός του μην... προτρέχεις ήταν το περιστατικό που συνέβη στο χθεσινό (20/7) ματς της Γκλέντοραν από τη Β. Ιρλανδία με την Γκζίρα από τη Μάλτα, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η πρώτη αναμέτρηση του ζευγαριού έληξε 2-2, η δεύτερη μετά και την παράταση ήταν στο 1-1 και έτσι οδηγηθήκαμε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι.

Με το σκορ στο 12-11 υπέρ της Γκζίρα ο Ντόνελι της Γκλέντοραν βρέθηκε στα 11 βήματα απέναντι από τον Κάσαρ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απέκρουσε, καθώς έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία.

Αντί όμως να μπλοκάρει την μπάλα άρχισε να πανηγυρίζει και εκείνη... έσκασε στο έδαφος και αργά αργά κατέληξε στα δίχτυα του! Το γκολ μέτρησε και σωστά και έτσι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 12-12!

Κλείσιμο
Πάντως η «γκάφα» του 36χρονου πορτιέρε δεν «κόστισε» στην Γκζίρα, που πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση με επιμέρους σκορ 14-13.


Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμοί στη θάλασσα: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων σε ένα 24ωρο

Φωτιές: Η Τουρκία στέλνει βοήθεια στην Ελλάδα - Διαθέτει τρία εναέρια μέσα

New York Times: «Ο καύσωνας είναι ο νέος κορωνοϊός για τους ηλικιωμένους στην Ευρώπη» - Τι γράφουν για Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης