ΠΑΟΚ: Το «παιχνίδι» με τον Οζντόεβ, που έμεινε χωρίς ατζέντη

Ο 30χρονος μέσος προτάθηκε σε όλους τους συλλόγους της Μόσχας και λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η Σπαρτάκ έδειξε ενδιαφέρον

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον Μάγκομεντ Οζντόεβ από την Καραγκιουμρούκ, τα ‘χει βρει με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή, οι διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα είναι σε εξέλιξη, αλλά στο παρασκήνιο παίζεται «χοντρό» παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή (23/7) ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόβ, υποστήριξε ότι ο 30χρονος μέσος προτάθηκε σε όλους τους συλλόγους της Μόσχας και λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η Σπαρτάκ ήταν η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον, με τον Ανζόρ Γκαργκάεβ, ατζέντη του Οζντόεβ, να υποστηρίζει ότι όντως υπάρχουν επαφές μεταξύ ομάδας της Ρωσίας και της Καραγκιουμρούκ.

«Επιβεβαιώνω τις επαφές μεταξύ της Καραγκιουμρούκ και ομάδας από τη Μόσχα γύρω από τον Οζντόεβ. Οι διαπραγματεύσεις είναι ενεργές και βρίσκονται σε εξέλιξη», τόνισε ο Γκαργκάεφ, δίχως να κατονομάσει τον σύλλογο. Στη διάρκεια της ημέρας υπήρξαν νέα δημοσιεύματα σε ρωσικές ιστοσελίδες που ανέφεραν ότι μοιάζει απίθανη η μεταγραφή του Οζντόεβ στη Σπαρτάκ.

«Για τους ερυθρόλευκους προτεραιότητα είναι η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού», σημείωνε χαρακτηριστικά το «sports.ru».

Το πρωί της Δευτέρας (24/7) ο ατζέντης, Ανζόρ Γκαργκάεβ, με δηλώσεις στη «sport-express» υποστήριξε ότι σταματάει να εκπροσωπεί, πλέον, τον Μάγκομεντ Οζντόεβ «Από σήμερα σταματάω να έχω την οποιαδήποτε σχέση με τον Μάγκομεντ Οζντόεβ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Είναι ενήλικας που μπορεί να πάρει αποφάσεις. Νομίζω ότι δεν έχω τίποτα να του δώσω», είπε ο Ρώσος ατζέντης.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σπίτι με θέα στον Λευκό Οίκο και διαχειρίστρια τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά - Δείτε τα έγγραφα

Πώς έπεσε η γέφυρα στην Πάτρα που σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους οκτώ


Ρόδος: Οργισμένοι οι Βρετανοί με ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές - 'Επαινοι για εθελοντές, στρατό και ντόπιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr