Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο, Ελλάδα-Αυστραλία 8-9: Εκτός τετράδας τα κορίτσια

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο, Ελλάδα-Αυστραλία 8-9: Εκτός τετράδας τα κορίτσια

Η Ελλάδα θα παίξει με την Ουγγαρία για της θέσεις 5-8

diamantopoulou-532c5
Αυτή η «κατάρα» των χαμένων χιαστί στα παγκόσμια πρωταθλήματα που κρατάει από το 2011, «χτύπησε» και πάλι την Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών. Τα κορίτσια έμειναν 13 λεπτά στο τέλος χωρίς τέρμα, έχασαν 9-8 από την Αυστραλία, ο στόχος της τετράδας δεν επιτεύχθηκε, θα παίξουν πλέον για τις θέσεις 5-8 με την Ουγγαρία.


Ισορροπημένο πρώτο μέρος, έκλεισε με προβάδισμα δυο τερμάτων για την Αυστραλία σε μια κατάσταση που διαμορφώθηκε στα τελευταία μόλις δευτερόλεπτα. Τα κορίτσια από την Ωκεανία προηγήθηκαν 6-5 με γκολ από την περιφέρεια της Αραντσίνι, και στη συνέχεια έκλεψαν την μπάλα, κέρδισαν πέναλτι και η Χάλιγκαν στα 6 δευτερόλεπτα από τη λήξη έκανε το 7-5. Η ζημιά έγινε στα 30’’. Μάλιστα με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έγινε και το 8-5 με τη Γουίλιαμς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuabhrvtifht)


Κλείσιμο
Η Νικόλ Ελευθεριάδου μείωσε 8-6 μετά από ασίστ της Ξενάκη, η Αραντσίνι συντήρησε τη διαφορά των τριών τερμάτων (9-6). Στην παραπάνω από την περιφέρεια η Ελευθερία Πλευρίτου μείωσε 9-7 και η Νίνου…άνοιξε λογαριασμό για το 9-8. Ψαλιδίστηκε η διαφορά. Δοκάρι από την Νίνου, νέα τρομερή απόκρουση από την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Τέλος οκταλέπτου. 9-8 μπροστά η Αυστραλία, μπαίνουμε στη τελική ευθεία. Όλα ανοικτά…

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuabqsrzjmk1)


Δοκάρι το σουτ της Σιούτη από την περιφέρεια, η Διαμαντοπούλου είναι και πάλι ανίκητη (9 αποκρούσεις), δοκάρι στην παραπάνω η Ελευθεριάδου.

Και το δραματικό φινάλε: χαμένη παραπάνω για την Αυστραλία, επίθεση εμείς, στα 13'' από το τέλο το σουτ στο δοκάρι της Ελευθερίας Πλευρίτου και σε ριμπάουντ η Μαργαρίτα Πλευρίτου μόνη της σημαδεύει το δοκάρι, για τέταρτη φορά συνολικά στο τελευταίο οκτάλεπτο! Ήττα και πάλι σε χιαστί αγώνα για τα ημιτελικά.

ΕΛΛΑΔΑ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 8-9

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-4, 3-2, 0-0

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Νίνου 1, Ελληνιάδη, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Πολ Ντιν Όμπερμαν): Παλμ, Κέισι, Αρμιτ, Χάλιγκαν 2, Πόντρε, Α. Αντριους, Σ. Αντριους 1, Ριντζ, Αραντσίνι 2, Γουίλιαμς 2, Κερνς 2, Φασάλα, Λόνγκμαν.

Διαιτητές: Μακ Κολ (ΗΠΑ), Ντερβιό (Γαλλία)


Ειδήσεις σήμερα:

Το μυστήριο με τα σκήπτρα του Όθωνα: Εμφανίστηκαν τρεις φορές για 6 ώρες στα 188 χρόνια της ιστορίας τους

Συγκλονιστικό βίντεο τουρίστα στη Λίνδο - Το ξενοδοχείο που έμενε πριν και μετά την πυρκαγιά στη Ρόδο

O Νίκος Παππάς στον Δανίκα: Ο ΣΥΡΙΖΑ να φύγει από τη ζεστή φωλιά της ριζοσπαστικής Αριστεράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης