Κρις Πολ: Σε 1.363 αγώνες δεν ήταν ποτέ «παγκίτης» - Θα... σπάσει η παράδοση

Πλέον βρίσκεται στους Γουόριορς και προσδοκά να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να πάρει στα χέρια του το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του

Ο Κρις Πολ δεν έχει συνηθίσει να έρχεται από τον πάγκο στην καριέρα του, ωστόσο στους Γουόριορς όπως όλα δείχνουν, θα το υποστεί.

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους point guards στην ιστορία του μπάσκετ. Εκ των σπουδαιότερων floor generals που ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο για να κατευθύνουν σωστά το παιχνίδι της ομάδας τους και να... φτιάξουν τους συμπαίκτες τους. Ωστόσο μέχρι τώρα ο Κρις Πολ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Πλέον βρίσκεται στους Γουόριορς και προσδοκά να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να πάρει στα χέρια του το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του. Πάντως φέτος όπως όλα δείχνουν θα έχει διαφορετικό ρόλο. Σε όλη του την μπασκετική σταδιοδρομία, ποτέ δεν είχε μείνει στον πάγκο σε ματς. Και στα 1.363 ματς καριέρας ξεκίνησε βασικός.

Όμως στους πολεμιστές, μάλλον αυτό θα αλλάξει, αφού φήμες λένε πως θα έχει τον ρόλο του έκτου παίκτη. Πάντως υπάρχει κι άλλο ένα σενάριο στο οποίο θα ξεκινά στο «1», με τον Κάρι να είναι shooting guard, τον Τόμπσον small forward και τους Γουίγκινς και Γκριν σε ρόλο power forward και center αντίστοιχα.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Αμερικανός τρανς άνδρας ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικό αφού του ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο - Δείτε βίντεο

Ποια κόμματα θα στηρίξουν το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού - Σήμερα η ψηφοφορία

Μεγάλη αναζωπύρωση στην Κάρυστο, εκκενώθηκε οικισμός - Μάχη με τις φλόγες σε Ρόδο και Κέρκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr