Γιοβάνοβιτς: «Δεν θεωρώ ότι είμαστε με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση» - Δείτε βίντεο

Γιοβάνοβιτς: «Δεν θεωρώ ότι είμαστε με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση» - Δείτε βίντεο

Χαμηλά την... μπάλα κράτησε στις δηλώσεις του ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-1 επί της Ντνίπρο

5934063
Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League καθώς επικράτησε με 3-1 της Ντνίπρο στη Σλοβακία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην «Cosmote TV» και έκανε λόγο για ένα καλό ματς αλλά το αποτέλεσμα δεν στέλνει το κλαμπ στην επόμενη φάση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cubjcl77opqh)


Για το ματς: «Καταρχάς ήταν μία καλή εμφάνιση αν αναλογιστούμε ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Ήμασταν καλοί πειθαρχικά, δεν κινδυνεύσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και ελέγξαμε τον ρυθμό. Βοήθησε το γεγονός ότι σκοράραμε τις κατάλληλες στιγμές και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη άνεση.»

Για τους παίκτες: «Έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, ανταποκριθήκαμε σωστά απέναντι σε μία καλή ομάδα, μετά από ένα καλό παιχνίδι πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί κάποια πράγματα στο τέλος μας τιμώρησαν. Είμαι ικανοποιημένος από όλους και θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε το ίδιο καλά και στο επόμενο παιχνίδι»

Για το αν η ομάδα του είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση: «Δεν πιστεύω πως είμαστε ακόμα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι προκριματικά Champions League, είναι τεράστιο στοίχημα για μας και χωρίς το εκτός έδρας γκολ στο επίπεδο ομάδων περιμένεις τα πάντα. Εμείς έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, πήραμε αποτέλεσμα και στην έδρα μας πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα το πόσο έτοιμοι είμαστε.»

Για τον κόσμο: «Είναι τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός, μας βοήθησαν πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια καλοί και να τους ικανοποιήσουμε».

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα

Κάρυστος: Έπεσε Canadair σε ρεματιά ενώ επιχειρούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Κάρυστος: Η στιγμή που το Canadair συντρίβεται στην Κάρυστο - Βίντεο ντοκουμέντο

Κάρυστος: Το σημείο στο οποίο συνετρίβη το Canadair - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης