Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών: Σουηδία και Ολλανδία στους 8 - Δείτε βίντεο

Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών: Σουηδία και Ολλανδία στους 8 - Δείτε βίντεο

Η Σουηδία απέκλεισε στα πέναλτι την, κάτοχο του τίτλου, ομάδα των ΗΠΑ και η Ολλανδία τη Νότια Αφρική για να βρεθούν στα προημιτελικά του Μουντιάλ γυναικών

27516474
Οι ΗΠΑ αποχαιρέτησαν νωρίς τα όνειρα τους για υπεράσπιση του τίτλου τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, καθώς έχασαν με δραματικό τρόπο στη διαδικασία των πέναλτι από την Σουηδία, ενώ και το όνειρο της Νοτίου Αφρικής σταμάτησε στους 16 του θεσμού.

Σουηδία-ΗΠΑ 0-0 (5-4 πέναλτι)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-culf35pmpzn5)


Η μάχη της αργυρής Ολυμπιονίκη Σουηδίας με την παγκόσμια πρωταθλήτρια ΗΠΑ έληξε χωρίς γκολ μετά από 120 λεπτά και το δράμα κορυφώθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με την πρόκριση να κρίνεται μέσω... VAR!

Κλείσιμο
Οι ΗΠΑ ήταν καλύτερες στην κανονική διάρκεια, έχοντας δοκάρι στο 32' αλλά και 3-4 μεγάλες ευκαιρίες με τη Μούσοβιτς να κάνει σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων.

Το 0-0 έμεινε και στην παράταση για να φτάσουμε στα πέναλτι.

Εκεί φτάσαμε στο 2-2 με τη Σουηδία να χάνει τα δύο επόμενα, τις ΗΠΑ να ευστοχούν σε ένα και με το σκορ στο 2-3 να έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν το θρίλερ.


Η Σμιθ όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά και δίπλα από το δοκάρι, η Μπένισον ισοφάρισε σε 3-3, ακολούθησαν ένα εύστοχο από κάθε ομάδα (4-4), με την Ο'Χάρα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και πλέον η Χάρτιγκ να έχει την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στη Σουηδία.

Η Νέιχερ μάντεψε σωστά, έδιωξε αλλά η μπάλα πριν τη διώξει για δεύτερη φορά είχε περάσει για χιλιοστά με τη Γαλλίδα διαιτητή Φραπάρ μέσω VAR να δείχνει τη σέντρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-culg0n5ywcqp)


Ολλανδία- Νότια Αφρική 2-0

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cul7xvgzwfld)


Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, πρωταθλήτρια κόσμου το 2019, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2023, που διεξάγεται στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία.

Οι «οράνιε» νίκησαν στην «φάση των 16» την Νότια Αφρική με 2-0 και θα διεκδικήσουν ένα «εισιτήριο» για τον ημιτελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, με αντίπαλο την Ισπανία.

Τα τέρματα των Ευρωπαίων, σημείωσαν στο ένατο λεπτό η Ρόορντ και η Μπερενστάϊν στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ειδήσεις σήμερα

Το Κίεβο θα κλιμακώσει τις επιθέσεις με drones στη Ρωσία


Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας


Νεκρή βρέθηκε Μεξικανή φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης