Mubadala Citi Open, Σάκκαρη-Γκοφ 0-2: Η Μαρία πλήρωσε τα λάθη της

Mubadala Citi Open, Σάκκαρη-Γκοφ 0-2: Η Μαρία πλήρωσε τα λάθη της

Η Κόκο Γκοφ νίκησε με 2-0 (6-2, 6-3) τη Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον

sakkari33463745
Η  Μάρια Σάκκαρη μπορεί να έσπασε την κατάρα των ημιτελικών (μετρούσε πέντε χαμένους μέσα στο 2022), όχι όμως και την γενικότερη κατάρα των τελικών καθώς στον 8ο τελικό της καριέρας της γνώρισε την 7η ήττα της χάνοντας αυτή τη φορά από την Κόκο Γκοφ στο τουρνουά WTA 500 της πρωτεύουσας των ΗΠΑ από την Κόκο Γκόφ, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης.



Η Μαρία, η οποία συνολικά έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά, είχε και σήμερα τις ευκαιρίες της, αλλά δεν είχε διάρκεια στην απόδοση της, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στο σερβίς και το πλήρωσε ακριβά.

Κλείσιμο
Ο αγώνας ξεκίνησε εφιαλτικά για την Σάκκαρη καθώς μέσα σε 10 λεπτά βρέθηκε να χάνει με 0-3, καθώς η Γκοφ έκανε άνετο μπρέικ στο 2ο γκέιμ, με την Αμερικανίδα να έχει και διπλό μπρέικ πόιντ (15-40) για το 0-4.

Εκεί η Ελληνίδα αθλήτρια βρήκε δύο καλά σερβίς και ισοφάρισε για να προκύψει μια τρίλεπτη διακοπή καθώς λόγω ζέστης υπήρχε πρόβλημα με κάποιον θεατή στην κερκίδα.

Επιστρέφοντας η Σάκκαρη πήρε δύο πόντους και το πρώτο της γκέιμ, με την Γκοφ να έχει βγει εκτός ρυθμού και κάνοντας το ένα λάθος πίσω από το άλλο να δίνει πίσω το μπρέικ!

Η Μαρία προηγήθηκε με 40-30 στο επόμενο γκέιμ, αλλά δεν το τελείωσε κάνοντας δύο αβίαστα λάθη και η Γκοφ έκανε το μπρέικ στο μπρέικ για το 2-4.

Η Σάκκαρη προσπάθησε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα, έφτασε στο 40-40 όμως η Γκοφ μετά από ένα θρίλερ πήρε το γκέιμ και στη συνέχεια με το τρίτο της μπρέικ πήρε και το σετ με 6-2.



Η Μαρία ξεκίνησε εντυπωσιακά στο 2ο σετ, έκανε μπρέικ με το καλημέρα και κράτησε άνετα το δικό της σερβίς. ωστόσο η Γκοφ απάντησε άμεσα για το 2-2.

Η Ελληνίδα πανηγύρισε το δεύτερο μπρέικ της για το 3-2 κι ενώ προηγήθηκε με 30-0 έκανε τέσσερα αβίαστα λάθη και η Γκοφ ισοφάρισε πάλι χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία για να πάρει το ξεκάθαρο προβάδισμα.



Κυρίως όμως έχασε εντελώς την αυτοσυγκέντρωση της με την Γκοφ να προηγείται 3-4, να κάνει νέο μπρέικ (με δύο διπλά λάθη στο σερβίς) και να φτάνει έτσι στη νίκη κατακτώντας και το δεύτερο σετ με 6-3.


Ειδήσεις σήμερα

Το Κίεβο θα κλιμακώσει τις επιθέσεις με drones στη Ρωσία


Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας


Νεκρή βρέθηκε Μεξικανή φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στο Βερολίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης