Συμφωνία Μπάγερν-Τότεναμ για Κέιν, αποφασίζει ο παίκτης

Συμφωνία Μπάγερν-Τότεναμ για Κέιν, αποφασίζει ο παίκτης

Η ιστοσελία «The Athletic» αποκαλύπτει ότι Βαυαροί και Λονδρέζοι κατέληξαν σε συμφωνία για τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας κι απομένει μόνο το οκ του ποδοσφαιριστή για να κλείσει η μεταγραφή

kane_xr
Ένα από τα κορυφαία μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού, η μεταγραφή του Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου, φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική του ευθεία σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του «The Athletic», που ειδικά σε θέματα που αφορούν την Τότεναμ είναι απολύτως έγκυρο.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει σχολιάσει το ρεπορτάζ, εδώ και δύο μήνες περίπου έκανε τεράστια προσπάθεια για να αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ, με τους Σπερς να έχουν απορρίψει τις τέσσερις επίσημες προτάσεις που είχαν γίνει..

Οι Βαυαροί όμως μετά την αποχώρηση Μανέ, ο οποίος δεν μπήκε ποτέ στα παπούτσια του Λεβαντόφσκι, έψαχναν απεγωνσμένα έναν γκολτζή και έτσι έφτασαν να δίνουν πάνω από 100 εκατ. ευρώ (ενώ το ρεκόρ τους για μεταγραφή είναι 80 εκατ. από το 2020).

Athletic
Κλείσιμο


Η τελευταία πρόταση, σύμφωνα πάντα με το «The Athletic» έγινε αποδεκτή από τους Λονδρέζους και πλέον το όλο θέμα βρίσκεται στα χέρια του Κέιν. Κι εδώ υπάρχει το εξής ζήτημα: Ο Άγγλος στην αρχή του καλοκαιριού ήθελε να φύγει από την ομάδα καθώς έβλεπε ότι δεν υπήρχε προοπτική, αλλά το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε να κάνει δεύτερος σκέψεις καθώς απολαμβάνει τον τρόπο που παίζει με τον Άγγελο Ποστέκολγου και επίσης ξέρει ότι αν παραμείνει θα γίνει ένας πραγματικός θρύλος για τον σύλλογο. Από την άλλη όμωςοι Σπερς δεν λογίζονται και πάλι στα φαβορί για την διεκδίκηση των τίτλων, σε αντίθεση με τη Μπάγερν που θέλει πέρα από τη Bundesliga να πρωταγωνιστήσει και στο Champions League.

Η Μπάγερν ξεκινά τη σεζόν της το Σάββατο (12/8) με το γερμανικό Σούπερ Καπ κόντρα στη Λειψία. Η Bundesliga ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Κι εγώ σ' αγαπώ»: Διαρρήκτης στο Σαν Ντιέγκο έκανε... διάλειμμα για παίξει με τον σκύλο του σπιτιού που «ξάφριζε»

Αποζημίωση εκατομμυρίων για Αμερικανό κρατούμενο που ξερίζωσε τα μάτια του σε σχιζοφρενικό επεισόδιο στη φυλακή


Δραματικές στιγμές στη Νορβηγία από τις πλημμύρες - Τα νερά παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης