Υπουργός Εξωτερικών Κροατίας σε Γεραπετρίτη: «Ζητάμε δίκαιη μεταχείριση των κρατουμένων»
Όπως αναφέρει το ΥΠΕΞ της Κροατίας υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των κ.κ. Ράντμαν-Γεραπετρίτη σχετικά με τους συλληφθέντες χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Την ίδια ώρα πάντως που ξεκινούσε η απολογία του τελευταίου γκρουπ, αντιπροσωπεία γονέων των συλληφθέντων συναντήθηκε με εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών της Κροατίας (επικεφαλής η υφυπουργός αρμόδια για Ευρωπαϊκά θέμαα Άντριγια Μέτελκο-Ζγκόμπιτς) προκειμένου να ενημερωθούν για επαφές που έχουν γίνει με την ελληνική κυβέρνηση.
Στην επίσημη ενημέρωση που δόθηκε από το κροατικό ΥΠΕΞ τονίζεται ότι από την πρώτη στιγμή παρέχεται στήριξη στους κρατουμένους και ότι η κροατική διπλωματία έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργεις για τις συνθήκες κράτησης και την ασφάλεια τους.
Στο τέλος αποκαλύπτει πως «ο Υπουργός Εξωτερικών Γκόρνταν Γκρίλιτς-Ράντμαν είχε και σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον έλληνα ομόλογο του Γιώργο Γεραπετρίτη μεταφέροντας τις ανησυχίες των Κροατών πολιτών, αλλά και τη σημασία της δίκαιης μεταχείρισης των κρατουμένων οπαδών».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.