ΗΠΑ: «Χάιδεψαν» το γκάζι και νίκησαν με 98-88 την Ισπανία

Ισπανία και ΗΠΑ έδωσαν ένα πολύ δυνατό φιλικό στη Μάλαγα, με τους Αμερικανούς τελικά να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους και να επικρατούν με 98-88

Ισπανία έκανε ό,τι μπορούσε για να κοιτάξει στα μάτια τις ΗΠΑ, όμως ακόμα και για τους πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης κατέστη αδύνατο, με το τελικό 98-88 να έρχεται μοιραία και να φανερώνει την ανωτερότητα των σταρ του NBA.



Οι Αμερικανοί είχαν μερικά κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία έπαιξαν πραγματικά σε άλλη ταχύτητα, ειδικότερα αμυντικά, όπου και έκλεισαν όλους τους χώρους. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν και άνοιξαν τη διαφορά στους 10 (45-55), παρά το... καυτό ξεκίνημα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.



Οι Ισπανοί είχαν τα αποθέματα να επιστρέψουν στο ματς με μεγάλα σουτ, περνώντας μάλιστα και μπροστά με 74-73, μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όμως εκεί οι ΗΠΑ πάτησαν ξανά το γκάζι, έκλεισαν όλους τους διαδρόμους στην άμυνα και με τον Μπράνσον να ορίζει το τέμπο, την ώρα που Τζάρεν Τζάκσον, Μπρίτζες, Έντουαρντς και Ίνγκραμ ακολούθησαν.



Το 77-78 μετατράπηκε σε 84-97, δύο λεπτά πριν το φινάλε και ο νικητής του φιλικού είχε κριθεί.

Τα δεκάλεπτα: 26-28, 55-45, 73-70, 98-88

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δύο γιατροί και άλλα δύο άτομα στη φυλακή για τις παράνομες υιοθεσίες στα Χανιά

Σε 10 μέρες το δεύτερο κύμα των καρατομήσεων στην ΕΛΑΣ για το φιάσκο με τους Κροάτες

Βίντεο: O έξαλλος χορός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε στύλο για pole dancing
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr