Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ: Χωρίς τον Τζαμάλ Μάρεϊ η Εθνική Καναδά

Ο αστέρας των πρωταθλητών ΝΒΑ Ντένβερ Νάγκετς ελπίζει να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η ομοσπονδία μπάσκετ του Καναδά ανακοίνωσε σήμερα (16/8) ότι ο Τζαμάλ Μάρεϊ θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 25 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.

«Όταν ήρθα στην πρετοιμασία, ήθελα να δω πώς το σώμα μου θα ανταποκρινόταν μετά από μια μακρά και απαιτητική περίοδο και αν θα ήμουν σωματικά έτοιμος να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο που απαιτείται για το Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε ο «αστέρας» των πρωταθλητών του NBA, Ντένβερ Νάγκετς, ο οποίος έχασε ολόκληρη τη σεζόν 2021-22, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο αριστερό γόνατο τον Απρίλιο του 2021, σε αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.



Και ο 26χρονος πόιντ γκαρντ συμπλήρωσε: «Σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο και την ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται επιπρόσθετη αποθεραπεία και έχω πάρει τη δύσκολη απόφαση να μην συμμετάσχω στη διοργάνωση. Παραμένει όνειρό μου να εκπροσωπήσω τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα υποστηρίξω την ομάδα σε κάθε βήμα του δρόμου, καθώς "κυνηγάει" αυτόν τον στόχο».

Ο Καναδάς μετέχει στον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει Γαλλία, Λίβανο και Λιθουανία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία: Νεκροί οι γονείς, σοβαρά τραυματισμένα τα δύο παιδιά σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκης – Σερρών

Τα Mega Yachts «Mogambo» και «Power Play» του συνιδρυτή της WhatsApp στα ανοιχτά του Ρωσικού Ναυστάθμου στον Πόρο

Morgan Stanley: Κορυφαία επιλογή στις αναδυόμενες αγορές η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr