Νότιγχαμ Φόρεστ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1: Buzzer-beater τρίποντο στο «City Ground» - Δείτε τα γκολ

Νότιγχαμ Φόρεστ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1: Buzzer-beater τρίποντο στο «City Ground» - Δείτε τα γκολ

Οι Reds έκαναν τη ζημιά στο 90΄με τον Κρις Γουντ και τιμώρησαν τη νεοφώτιστη της Premier League για το παρθενικό τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα

Collage_Maker-19-Aug-2023-12-38-AM-4348
Πρώτο ματς στο «City Ground», πρώτο κύμα... αδρεναλίνης για τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκεί όπου όλα έδειχναν πως θα παλέψουν απλώς για να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, οι Reds έκαναν τη ζημιά στο 90΄με τον Κρις Γουντ και τιμώρησαν τη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1) για να μαζέψουν το παρθενικό τρίποντο της σεζόν.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Η αρχή του αγώνα πάντως δεν προμήνυε ένα τόσο... δραματικό φινάλε! Μόλις στο στο 3΄άλλωστε οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Οριέ σέρβιρε για τον Αβονίγι που με όμορφη κεφαλιά νίκησε το αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0. Τρία λεπτά λοιπόν ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε η Φόρεστ για να πάρει το προβάδισμα, όπως αντίστοιχος ήταν κι ο χρόνος που χρειάστηκε η Σέφιλντ για να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του β΄μέρους.

Στο 48΄ο Χέιμερ βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με υπέροχο curler έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας για το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ανατροπή σε τρομερό σουτ του Σόουζα που πέρασε σύριζα από το δοκάρι, ενώ στο 53΄ακυρώθηκε γκολ του Αβονίγι για οφσάιντ. Εκείνη πάντως που έμοιαζε πιο κοντά στο γκολ ήταν η Σέφιλντ που βρέθηκε ξανά μια ανάσα μακριά του στο 79΄και σε σουτ του Τραορέ που εξουδετέρωσε ο Τέρνερ, όμως τελικά το τρίποντο άνηκε στη Φόρεστ!

Στο 90΄ο Οριέ έβγαλε γλυκιά σέντρα στην καρδιά της περιοχής και ο Κρις Γουντ ξεπετάχτηκε ολομόναχος για να στείλει τη μπάλα στη γωνία της εστίας με άψογη κεφαλιά. Ένα χαμένο τετ-α-τετ του Ελανγκά στο 90+4΄στέρησε από τη Φόρεστ μια «καθαρή» νίκη με δυο γκολ διαφορά, όμως στο τέλος της βραδιάς τα μόνα που μετρούσαν ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης, αλλά και τα πρώτα χαμόγελα που ζωγραφίστηκαν για φέτος στις εξέδρες του «City Ground».



Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πολεμική Αεροπορία: Δύο C-130 Hercules στο δυναμικό της - Δείτε φωτογραφίες

Τομ Χανκς: Στην ουρά για το πλοίο της γραμμής από Πούντα για Αντίπαρο - Δείτε φωτογραφία

Καιρός - Meteo: Προ των πυλών δεκαήμερο υψηλών θερμοκρασιών - Έρχονται 40άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης