Stoiximan Super League, ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά: Διακοπή λόγω... προβολέα - Έπαιξαν ένα ημίχρονο, κέρδιζαν 1-0 οι Ηπειρώτες

Stoiximan Super League, ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά: Διακοπή λόγω... προβολέα - Έπαιξαν ένα ημίχρονο, κέρδιζαν 1-0 οι Ηπειρώτες

Το παιχνίδι διακόπηκε στο ημίχρονο και η Super League θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα - Προβάδισμα με πέναλτι του Κόντε είχαν οι Ηπειρώτες

 Stoiximan Super League, ΠΑΣ Γιάννινα-Κηφισιά: Διακοπή λόγω... προβολέα - Έπαιξαν ένα ημίχρονο, κέρδιζαν 1-0 οι Ηπειρώτες

Δεν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά στους «Ζωσιμάδες». Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καθώς προέκυψε πρόβλημα σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου. Έπειτα από περίπου 30λεπτη προσπάθεια από ηλεκτρολόγους και πυροσβεστική, ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος πήγε με τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, διακόπτοντας το ματς. Για το πότε θα συνεχιστεί, θα υπάρξει (άμεσα) απόφαση από τη διοργανώτρια αρχή.  

Δείτε ΕΔΩ το γκολ 

Μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ ανώτερος από τη νεοφώτιστη στην κατηγορία, Κηφισιά. Η ομάδα του Πασχάλη Στάικου προηγήθηκε με πέναλτι του Πέδρο Κόντε στο 31ο λεπτό ενώ είχε και τις ευκαιρίες να φτάσει σε περισσότερα τέρματα.  

Μόλις στο 4ο λεπτό η κεφαλιά του Γιώργου Παμλίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ογκμουντουρ Κρίστινσον. Ακολούθησαν, στη συνέχεια, ευκαιρίες με τους Ροντρίγκο Εραμούσπε, Ζήση Καραχάλιο και Επαμεινώνδα Παντελάκη προτού φτάσουμε στο ημίωρο και τη φάση του πέναλτι. Ηταν η τρίτη φορά που χρειάστηκε η παρέμβαση του VARίστα Αλέξανδρου Τσακαλίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε το χέρι του Λούκα Τσάπαν εντός περιοχής, με τον Κόντε να ανοίγει το σκορ.  

Γκολ-λύτρωση για τον Ισπανό φορ που στο ξεκίνημα των δύο προηγούμενων σεζόν ταλαιπωρήθηκε από ισάριθμους σοβαρούς τραυματισμούς. Εξ ου και η αγκαλιά στο φυσιοθεραπευτή του ΠΑΣ μετά το γκολ. Ο Στάικος, πάντως, χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μάριο Τσαούση να μπαίνει αντί του τραυματία Γιάννη Κιάκου. 

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)  

Κίτρινες: Σάκιτς, Ιπαλίμπο.  

Οι συνθέσεις:  

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43’ Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Παμλίδης, Κόντε.  

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Ιπαλίμπο, Αντούνες, Αντερέγκεν, Οζέγκοβιτς, Μασούρας, Τετέι.  

*Στις κερκίδες των «Ζωσιμάδων» για να παρακολουθήσει τον αγώνα βρέθηκε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ.  

*Ο ΠΑΣ δεν ξέχασε τον Γιώργο Χριστοβασίλη, τον επί 15 χρόνια πρόεδρό του, ο οποίος έφυγε τον περασμένο Μάιο από τη ζωή. Οι γηπεδούχοι ανήρτησαν παράλληλα με το γήπεδο μία επιγραφή με το μήνυμα «Σ' ευχαριστούμε για όλα Πρόεδρε» ενώ στη θέση που καθόταν στην κερκίδα ήταν τοποθετημένη μία ανθοδέσμη. 

*Στο 29ο λεπτό οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα φώναξαν το όνομα του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.  

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 



Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Εκκενώθηκαν Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα - Μήνυμα από το 112

Προκαλεί η Τουρκία για την επίθεση στην Πράσινη Γραμμή: «Φταίνε οι Ελληνοκύπριοι, κάναμε ένα ανθρωπιστικό έργο»

Άρειος Πάγος: Η πρόεδρος ζητά προσοχή από τους δικαστές για τις παράνομες καταλήψεις των παραλιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή