Premier League, Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 3-1: Με ανατροπή η πρώτη νίκη των Reds - Δείτε τα γκολ

Premier League, Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 3-1: Με ανατροπή η πρώτη νίκη των Reds - Δείτε τα γκολ

Φοβερή Μπράιτον έριξε «τεσσάρα» στην έδρα της Γουλβς

27560091__2_
Σπουδαία απόδοση δεν έπιασε, ωστόσο η Λίβερπουλ με εξαιρετικά διαστήματα πέρασε το εμπόδιο της Μπόρνμουθ (3-1) και πέτυχε την πρώτη φετινή της νίκη στην Premier League. Οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αντέδρασαν ιδανικά, όπως συνέβη και στην αποβολή του ΜακΆλιστερ.

Η Μπόρνμουθ είχε το τέλειο ξεκίνημα, αφού με φουλ πίεση κατάφερε να πανικοβάλλει τη Λίβερπουλ και να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Αντόνιο σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τα λάθη συνεχίστηκαν και δυο λεπτά αργότερα, ο Σεμένιο με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η Λίβερπουλ απάντησε με δοκάρι του Φαν Ντάικ, ωστόσο μέχρι και το 20ο λεπτό οι παίκτες του Κλοπ ήταν... μουδιασμένοι. Κακή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς εμπνεύσεις και τους φιλοξενούμενους να μην ανησυχούν για τα μετόπισθεν.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 3-1 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Φούλαμ - Μπρέντφορντ 0-3 

Κλείσιμο
Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Γουλβς - Μπράιτον 1-4 

Η Λίβερπουλ ισορρόπησε μετά το 20', ανέβασε ρυθμό, είχε μια καλή στιγμή με τον Ζότα στο 24', ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντίας δεν αστόχησε, αφού με υπέροχο γυριστό πέτυχε το 1-1. Οι Reds συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και στο 34’ ο Σομποσζλάι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Ρόθγουελ. Οι φιλοξενούμενοι… φώναξαν, όμως ο Σαλάχ βρέθηκε στην άσπρη βούλα. Ο Αιγύπτιος χρειάστηκε να πάρει το ριμπάουντ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γίνει… 200αρης στην Premier League (συμμετοχή σε 200 γκολ, 140 τέρματα και 60 ασίστ). Παράλληλα, μπήκε στην πρώτη πεντάδα με τους κορυφαίους σκόρερ του συλλόγου, μιας και έφτασε τα 187!
Οι οιωνοί ήταν στο πλευρό της Λίβερπουλ, αφού την τελευταία φορά που έχασε έπειτα από προβάδισμα στο ημίχρονο ήταν τον Δεκέμβριο του 2016 από τη Μπόρνμουθ.

Οι παίκτες του Κλοπ μπήκαν ορεξάτοι στην επανάληψη, όμως τόσο ο Ζότα όσο και ο Σαλάχ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Το… άγχος στο Ανφιλντ επέστρεψε, όταν ο Μπράμαλ στο 58’ απέβαλλε τον ΜακΆλιστερ για σκληρό μαρκάρισμα στον Κρίστι. Ωστόσο, η Λίβερπουλ φρόντισε να βάλει τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων, μιας και στο 62΄ ήρθε το τρίτο γκολ. Ο Σομποσζλάι έκανε το σουτ, ο Νέτο δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Ζότα από κοντά διαμόρφωσε το 3-1. O ρυθμός έπεσε, η Μπόρνμουθ προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, αλλά ο Άλισον με εξαιρετικές τοποθετήσεις δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας…

Από τεσσάρα σε... τεσσάρα η Μπράιτον
Μετά το 4-1 κόντρα στη Λούτον, η Μπράιτον πέρασε με τον ίδιο εκκωφαντικό τρόπο και σκορ από την έδρα της Γουλβς. Ο Μιτόμα άνοιξε το σκορ με φοβερό σόλο στο 15' και μέσα σε εννιά λεπτά στην αρχή του δεύτερου μέρος οι Γλάροι του Ντε Τσέρμπι «κλείδωσαν» το ματς. Ο Εστουπινιάν (46') και ο Μαρτς (51', 55') νίκησαν τον Σα και διέλυσαν τις ελπίδες των Λύκων, που μείωσαν με κεφαλιά του Χουάνγκ στο 61'. Με δέκα τελείωσε το ματς η Γουλβς, εξαιτίας της αποβολής του Νούνιες στο 90+5'.

Τρομερή η Mπρέντφορντ στο Λονδίνο
H Mπρέντφορντ μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Τότεναμ, πέτυχε μεγάλο διπλό στο Λονδίνο, καθώς επικράτησε 3-0 της Φούλαμ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν τον απόλυτο έλεγχο, ωστόσο οι «Βees» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 44' με τον Γουισά, έπειτα από σοβαρή γκέλα του Ντιόπ. Η Φούλαμ είχε δοκάρι με τον Ριντ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως η Μπρέντφορντ είχε ουσία. Στο 66' ο Ριμ ανέτρεψε τον Γουισά, αντίκρισε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Εμπουεμό από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Εμπουεμό σε κενή εστία. 

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Εκκενώθηκαν Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα - Μήνυμα από το 112

Προκαλεί η Τουρκία για την επίθεση στην Πράσινη Γραμμή: «Φταίνε οι Ελληνοκύπριοι, κάναμε ένα ανθρωπιστικό έργο»

Άρειος Πάγος: Η πρόεδρος ζητά προσοχή από τους δικαστές για τις παράνομες καταλήψεις των παραλιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης