Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο πρωτάθλημα!»

Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο πρωτάθλημα!»

Ξεκάθαρος ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ σχετικά με το μέλλον του στο Μιλγουόκι 

giannis_bud
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τάραξε λίγο τα νερά, αφού για πρώτη φορά σε τοποθέτησή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Greek Freak παραχώρησε συνέντευξη στους New York Times κι έστειλε μήνυμα στην ομάδα του πως «Θα είμαι πιστός όσο είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού». Αλλωστε, το καλοκαίρι του 2024 θα είναι διαθέσιμος για πρόωρη επέκταση, κάτι που σημαίνει πως η συζήτηση που θα γίνει τότε, θα καθορίσει και την πορεία του.

«Δεν θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αν δεν ξέρω ότι όλοι είναι στην ίδια σελίδα, όλοι πηγαίνουν για ένα πρωτάθλημα, όλοι θα θυσιάσουν χρόνο μακριά από την οικογένειά τους, όπως εγώ. Και αν δεν το αισθάνομαι αυτό, δεν υπογράφω.

Από το 2020 έως το 2023, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω κάνει ένα μεγάλο άλμα μέσα στο γήπεδο, αλλά εγώ νομίζω ότι έχω κάνει δέκα φορές αυτό το άλμα εκτός γηπέδου. Τα έχω δώσει όλα. Όσο είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος σε αυτό και μου το δείχνεις και πάμε μαζί για να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα, είμαι μαζί. Αυτή είναι η ομάδα μου και θα είναι για πάντα η ομάδα μου. Δεν ξεχνώ τους ανθρώπους που ήταν εκεί για μένα και μου επέτρεψαν να γίνω σπουδαίος. Πρέπει όμως να κερδίσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα.

Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος έρχεται πρώτη. Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο πρωτάθλημα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ελληνας σούπερ σταρ των Μπακς.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Ο Τραμπ επέστρεψε στο X αναρτώντας τη φωτογραφία από τη σύλληψή του στην Ατλάντα

16 μέγα-πυρκαγιές έκαψαν πάνω από 4,2 εκατ. στρέμματα μέσα σε 21 χρόνια στην Ελλάδα - Δείτε χάρτη του meteo

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου με 8.52μ στο τελευταίο άλμα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης