Με καθυστέρηση (περίπου) δύο ωρών έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος συνέχισε τον χορό των αφίξεων του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο 22χρονος μπασκετμπολίστας θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Αταμάν καθώς ο τραυματισμός που είχε υποστεί στο τελευταίο ματς για το προ-προολυμπιακό τουρνουά δεν ήταν κάτι το σοβαρό.
Να σημειωθεί ότι την Κυριακή το μεσημέρι (27/8) θα ακολουθήσουν οι Λούκα Βιλντόζα και Τζέριαν Γκραντ ενώ την ίδια ημέρα αναμένεται να επιστρέψει από τις Φιλιππίνες και ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου.
Τελος το πρωί της Δευτέρας (28/8) θα βρεθεί στην Αθήνα και ο Κάιλ Γκάι, ενώ οι μοναδικοί απόντες θα είναι οι διεθνείς Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Παπαπέτρου και Μωραΐτης οι οποίοι παίρνουν μέρος στο Μουντομπάσκετ.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.