Μουντομπάσκετ: Συγκίνησε ο Πέσιτς με το φιλί που έστειλε στον Σίμανιτς ο οποίος έχασε το νεφρό του - Δείτε βίντεο

Μουντομπάσκετ: Συγκίνησε ο Πέσιτς με το φιλί που έστειλε στον Σίμανιτς ο οποίος έχασε το νεφρό του - Δείτε βίντεο

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας,, Σβέτισλαβ Πέσιτς, μετά τους παίκτες της ομάδας του, αφιέρωσε κι αυτός τη νίκη-πρόκριση επί της Λιθουανίας στον Μπόρισα Σίμανιτς ο οποίος στην Α' φάση του Μουντομπάσκετ τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

pesuts
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας απέκλεισε την αντίστοιχη της Λιθουανίας στον προημιτελικό του Μουντομοπάσκετ και συνεχίζει στο δρόμο για τον μεγάλο τελικό, ωστόσο το  μυαλό όλων στην Σερβία είναι φυσικά στον Μπόρισα Σίμανιτς ο οποίος έχασε το νεφρό του εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που είχε στο παιχνίδι με το Νότιο Σουδάν.



Μετά από τη νίκη επί των Λιθουανών οι συμπαίκτες του μίλησαν για εκείνον αλλά αυτός που συγκίνησε είναι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο έμπειρος προπονητής της Σερβίας όταν ρωτήθηκε έστειλε ένα φιλί και μία αγκαλιά στον Σίμανιτς και του αφιέρωσε τη νίκη.

Μπογκντάνοβιτς: «Μας έστειλε μήνυμα ότι είναι καλά, όλο το τουρνουά είναι για εκείνον»
Κλείσιμο
Λίγο νωρίτερα ο αρχηγός της Σερβίας, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αποκάλυψε πως ο άτυχος Σίμανιτς μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έσπευσε να καθησυχάσει τους συμπαίκτες του και να τους δώσει κουράγιο λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Λιθουανία.

«Ο Μπορίσα σηκώθηκε σήμερα το πρωί και μας έστειλε το πρώτο μήνυμα από τότε που ήταν στο νοσοκομείο. Απλώς έγραψε: "Παιδιά, είμαι καλά. Κερδίστε σήμερα". Είναι μέρος αυτής της ομάδας, όλο αυτό το τουρνουά είναι για εκείνο. Μετά τα όλα όσα του συνέβησαν, είχε τη δύναμη να μας στείλει αυτό το μήνυμα. Δεν κοιμηθήκαμε εξαιτίας του» είπε ο Μπογκντάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα ο οποίος συνέχισε σε ερώτηση για την απόδοσή του:

«Δεν ξέρω τι να πω. Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια. Είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός τους, αλλά ειλικρινά όλοι τα πηγαίνουμε καλά, είμαστε όλοι σαν αδέρφια, οπότε δεν νιώθω καν ως ηγέτης».

Κάτι ανάλογο είπε κι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον σέντερ του Ολυμπιακού να στέκεται στην επίδραση που είχε το μήνυμα του άτυχου συμπαίκτη τους σε όλη την ομάδα.

«Σήμερα μας έστειλε μήνυμα στην ομαδική μας. Ήταν πολύ συναισθηματικό. Μας είπε ότι νιώθει καλύτερα και ότι ελπίζει να ταξιδέψει μαζί μας στη Σερβία. Όλοι πήραμε τεράστια ώθηση. Με όσα έχει περάσει τις τελευταίες ημέρες, να ακούμε κάτι τέτοιο είναι φανταστικό. Ελπίζω να τον κάναμε περήφανο σήμερα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Daniel»: Απίστευτες εικόνες - Γέφυρα καταστρέφεται μέσα σε δευτερόλεπτα από τα ορμητικά νερά

Βασίλης Στίγκας: Στηρίζει Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθήνας, επιμένει στα περί «Μαφίας» ο αρχηγός των «Σπαρτιατών»

Burning Man: Βίντεο καταγράφει τη «μαζική έξοδο» των επισκεπτών του φεστιβάλ που «πνίγηκε» στη λάσπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης