Νεϊμάρ: Η ιστορία πίσω από τα νέα παπούτσια του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή - Φωτογραφίες και βίντεο

Νεϊμάρ: Η ιστορία πίσω από τα νέα παπούτσια του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή - Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην παλιά του γειτονιά και με την βοήθεια της PUMA σχεδίασε τα νέα του παπούτσια

neymar_1
Η Puma κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες ένα ζευγάρι μπότες με την υπογραφή του Νεϊμάρ, που ονομάζονται Future Ultimate 'Instituto'.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που άφησε την Ευρώπη και την Παρί Σεν Ζερμέν για να γίνει... Μίδας στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Χιλάλ επέστρεψε στην πατρίδα του για να «δουλέψει» και να φτιάξει τα νέα του παπούτσια σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία ένδυσης και υπόδυσης. 

naym
neaymr_2


Κλείσιμο
Τα παπούτσια είναι εμπνευσμένα από τον ίδιο το Νεϊμάρ και το Instituto Projeto Neymar Jr Kids, το οποίο είναι ένα κοινοτικό κέντρο που ιδρύθηκε από τον παίκτη  για να υποστηρίξει τους μη προνομιούχους νέους στην παλιά του γειτονιά Praia Grande, κοντά στο Σάντος της Βραζιλίας. 

neyam_1
neaymr_3


Με το λευκό ως βασικό χρώμα  το μπλε, το κίτρινο και το πράσινο εμφανίζονται σε μια σειρά από γραφικά εμπνευσμένα εμπνευσμένα από τα χρώματα της Σελεσάο. 

Τα παπούτσια έχουν παιχνιδιάρικα και χαρούμενα παιδικά μοτίβα, και οι πάτοι τους φέρουν τα ονόματα των παιδιών από το Instituto Projeto Neymar Jr που βοήθησαν στο σχεδιασμό αυτού του ιδιαίτερου ζευγαριού! 



«Το Ινστιτούτο είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Από τα εγκαίνιά του το 2014, μπορέσαμε να υποστηρίξουμε τα μη προνομιούχα παιδιά και τις οικογένειές τους μέσω του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και της υγειονομικής περίθαλψης.  Είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να πάνε μετά το σχολείο για να αναπτύξουν  επιπλέον δεξιότητες που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας τους. Έχουμε φτάσει ήδη τα 10.000 παιδιά και είμαστε περήφανοι. Το να μπορέσω να δουλέψω με μερικά από τα παιδιά σε μια συλλογή ήταν μια όμορφη στιγμή για μένα και ελπίζω να τα κάνω περήφανος όταν μπαίνω στο γήπεδο φορώντας τις μπότες, σχεδίασαν για μένα» είπε ο Νεϊμάρ. 

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες για 9 χωριά σε Καρδίτσα και Τρίκαλα - Οι εγκλωβισμένοι κλαίνε όταν τους διασώζουν

Βουλή: Επέστρεψαν στην ΚΟ του κόμματος ακόμη 4 «Σπαρτιάτες» βουλευτές

Κακοκαιρία «Daniel» - Συγκλονιστικό βίντεο: Τα λασπόνερα «αφάνισαν» τη Μεταμόρφωση Καρδίτσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης