Ολυμπιακός: Ο Εσε σε πρώτο πλάνο για βασικός και με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ο Εσε σε πρώτο πλάνο για βασικός και με την ΑΕΚ

Στη θέση του Βιθέντε Ιμπόρα ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες ταλαιπωρείται με ένα πρόβλημα τραυματισμού (οστικό οίδημα)

ese-olympiakos
Το πρόβλημα του Βιθέντε Ιμπόρα που ενδέχεται να μην προλάβει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ φέρνει ξανά στο αγωνιστικό προσκήνιο για βασικό τον Εσε

Ο Ισπανός χαφ εδώ και αρκετές ημέρες ταλαιπωρείται με ένα πρόβλημα τραυματισμού (οστικό οίδημα). Ένα πρόβλημα που είχε πριν τη ρεβάνς της Σερβίας για τον Ολυμπιακό - στο περιθώριο της διοργάνωσης του Europa - με τη Τσουκαρίτσκι. Ο Ιμπόρα έτσι ίσως να μην είναι σε θέση να προλάβει το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, 21.30 στο restart της Λίγκας μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών), ένα εκ των δύο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1.

Ο 21χρονος - που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές - έχει καταγράψει ήδη 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις και με σημαντική βοήθεια στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού. Από την αμυντική τακτική μέχρι την κάλυψη χώρων, τη δημιουργία και το επιθετικό σκέλος. Εφόσον ο πολύπειρος Ιμπόρα δεν τα καταφέρει τότε ο Σαντιάγκο Εσε μαζί με τον Μαντί Καμαρά θα μπουν σε πρώτο πλάνο για τη βασική 11άδα του ματς των Πειραιωτών με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αυτοί οι δύο μέσοι θα αποκτήσουν έτσι τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα της ομάδας του Μαρτίνεθ. Ο Εσε έχει παίξει και στα δύο παιχνίδια με τη Τσουκαρίτσκι στο Europa League. Στο δε Πρωτάθλημα αγωνίστηκε τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με τη Λαμία. Μάλιστα ήταν βασικός και στα 2 αυτά ματς. Χαρακτηριστικά ο Εσε με τον Ατρόμητο είχε 7 κλεψίματα σε 96 λεπτά και με τη Λαμία 6 κλεψίματα σε 73 λεπτά.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Προφυλακίστηκαν πλοίαρχος και ύπαρχος του Blue Horizon για τη δολοφονία του Αντώνη

Πώς οι έφηβοι έγιναν λάτρεις της ακριβής κατανάλωσης - Οι 10 μάρκες που έγιναν σύμβολα

Βίντεο: Σε 18 μέτρα ύψος έφτασαν τα νερά στην κοιλάδα των Τεμπών - Σχεδόν κάλυψαν την κρεμαστή γέφυρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης