Ο Τσιτσιπάς στους «Tsitsipas Hooligans» για το Twitter: «Μου αρέσει να παίζω με τις λέξεις, γι' αυτό το tweet μετάνιωσα» - Βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προτιμά ένα πανηγύρι στην Καρδίτσα από ένα ποτό σε μπαρ στη Νέα Υόρκη και θα ήταν χούλιγκαν εάν δεν έπαιζε τένις

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους «Tsitsipas Hooligans» την ομάδα που προσπαθεί να τον ακολουθεί στους αγώνες του σ' όλο τον κόσμο. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους και δέχτηκε να τους απαντήσει σε ... καυτά ερωτήματα.



Μίλησε για την αγαπημένη του Βουλιαγμένη, τόνισε ότι του αρέσει τρελά που το τένις είναι υπόθεση όλης της οικογένειας Τσιτσιπά ενώ προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει για εκείνον το Twitter. 

«Έχω μια περίεργη σχέση με το Twitter που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν. Για μένα είναι σαν παιχνίδι και όχι σαν πλατμόρφα κοινωνικοποίησης.



Μου αρέσει να παίζω με τα λόγια και τις λέξεις» είπε και τόνισε ότι έχει ψιλομετανιώσει για το tweet που έκανε και ζητούσε να γίνει ανεξάρτητο κράτος η Βουλιαγμένη!

Φυσικά δεν μετανιώνει για μια σειρά από tweet που έλεγε ότι «Οι πόλεις και οι δήμοι θα έπρεπε να φυτεύουν δέντρα με φρούτα για να βοηθήσουν να τρέφονται οι άστεγοι στους δρόμους» αλλά και για το άλλο που ανέφερε: «Άραγε όσες παρκάρουν χάλια, να έχουν άπλυτα πιάτα;». 

Ενώ θα ήθελε να έρθουν τα Harrods στην Ελλάδα επιλέγει να πάει σε πανηγύρι στην πατρίδα του την Καρδίτσα παρά για ποτό στη Νέα Υόρκη. Επίσης θα ήθελε να παίξει 5χ5 με τον Μέσι ενώ προτιμά να παίξει videogames με τον Κύργιο παρά να περάσει μια νύχτα με τον Μεντβέντεφ. 

Οι Χούλιγκανς του ζήτησαν και το τηλέφωνο του Νόβακ Τζόκοβιτς για να τον ... ζαλίζουν πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με τον Στεφ. Τέλος εάν δεν ήταν τενίστας θα ήταν επαγγελματίας χούλιγκαν! 

Η συνέντευξη δόθηκε στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο του US Open. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Κλειδώνει» το πλαίσιο της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Χωρίς τους μισούς υπουργούς και πανηγυρικό κλίμα

Φωτογραφία: Η λάσπη από τη Θεσσαλία έφτασε μέχρι τις ακτές της Χαλκιδικής

Βίντεο: Γενέθλια γιόρταζε ο 23χρονος που έγινε τσακωτός να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου - Τον αποθέωσαν οι επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr