ΑΕΚ: Στην αποστολή για Μπράιτον ο Λιβάι, εκτός οι Βίντα, Μουκουντί

Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε την έκπληξη και θα ταξιδέψει στην Αγγλία για την πρεμιέρα του Europa League, όχι όμως και οι Βίντα, Μουκουντί

Ηταν... αναμενόμενο και πλέον είναι και επίσημο πως η ΑΕΚ θα παίξει στην Αγγλία με την Μπράιτον χωρίς τους Ντομαγκόι Βίντα, Αρολντ Μουκουντί, εξέλιξη που δημιουργεί μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Κροάτης στόπερ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στα πλευρά που αποκόμισε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να το ξεπεράσει και τέθηκε νοκ άουτ. Οπως και ο 25χρονος επίσης κεντρικός αμυντικός, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις λόγω της λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί από μέρες και ήταν αδύνατον να αγωνιστεί, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Τουλάχιστον για τον Αργεντινό κόουτς υπάρχουν επιστροφές, με κυριότερη εκείνη του Λιβάι Γκαρσία που ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που άφησε πίσω την ενόχληση που αισθάνονταν στα πλευρά, όπως και ο Ροδόλφο Πισάρο που δεν έπαιξε κόντρα στους «ερυθρόλευκους».


Ειδήσεις σήμερα

Ερντογάν κατά Μενέντεζ με θετικά σχόλια για την Ελλάδα: «Μας συνδέει αρχαία φιλία» με την Αθήνα

Υπό κράτηση παραμένουν οι δύο Τούρκοι που πέταξαν drone πάνω από τη βάση του Ναυτικού στον Πόρο

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανακατασκευή των Επειγόντων του Θριάσιου Νοσοκομείου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr