Προπονητής Μπράιτον για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Αν θέλουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει να κερδίσουμε»

Προπονητής Μπράιτον για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Αν θέλουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει να κερδίσουμε»

Ο  Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μίλησε για τις αρετές της ΑΕΚ και τον προπονητή της

de_zerti
Η Μπράιτον βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, προέρχεται από το μεγάλο διπλό στο Ολντ Τράφορντ και είναι έτοιμη για την ιστορική ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ανυπομονεί για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας πως η Ένωση είναι επιθετική ομάδα. «Ζω ένα όνειρο σε αυτόν εδώ τον σύλλογο», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Ο τεχνικός της Μπράιτον δήλωσε 

Για την ΑΕΚ: «Έχουμε μελετήσει πολύ την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα, αρκετά επιθετική με, αλλά και χωρίς μπάλα. Έχουν καλό προπονητή, τον ξέρω από την Ιταλία. Ο όμιλός μας είναι ένας από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης, αλλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε, πρέπει να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες».

Για το μομέντουμ: ««Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ποιοι ήμασταν. Δεν μπορούμε να χάσουμε το DNA μας. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, θα κάνουμε ένα μεγάλο, μεγάλο λάθος».

Για προβλέψεις: «Βελτιωνόμαστε, αλλά δεν είμαστε μεγάλη ομάδα... Τουλάχιστον ακόμα. Αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ποιότητά μας. Έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση».

Για τα πλάνα του ενόψει του αγώνα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ομάδα, αλλά Φατί και ο Φέργκιουσον μπορεί να αρχίσουν. Είναι σε καλή κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και με παίκτες όπως ο Ζοάο Πέδρο και ο Ταρίκ, έχω πολλές καλές λύσεις. Ο Μαρτς είναι διαθέσιμος, θα παίξει».

Γκρος: «Τεράστια στιγμή, μόνο νίκη»
Ανυπόμονος για το ματς με την ΑΕΚ και ο Πασκάλ Γκρος, με τον παίκτη της Μπράιτον να τονίζει: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε τόσο μακριά, είναι απίστευτο πόσο έχουμε μεγαλώσει, ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Είμαστε ευχαριστημένοι με το πού βρισκόμαστε τώρα, όμως μπορούμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε συνεχώς. Παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή, οπότε αυτή είναι μια τεράστια στιγμή. Ανυπομονώ για το ματς και θέλω να το απολαύσω, αλλά θέλω επίσης να νικήσω».

Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Η μυστική συνάντηση του επιτελείου Κασσελάκη – Το κρυφό «στρατηγείο» και οι μεταγραφές

Έρωτας και εξουσία στον αιώνα της Μαργαρίτας Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης