Το σεξουαλικό σκάνδαλο με τη διαρροή βίντεο μέσω WhatsApp, στο οποίο εμπλέκονται τέσσερις νεαροί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εισήλθε στη δικαστική διαδικασία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν κληθεί στο δικαστήριο για να καταθέσουν στις 8 Νοεμβρίου, καθώς τους έχουν απαγγελθεί σχετικές κατηγορίες.
Σύμφωνα με το «Europa Press», ο δικαστής θα ακούσει τα δύο θύματα και έναν μάρτυρα λίγες ημέρες πριν πάρει τις καταθέσεις των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, θα δοθεί στη δημοσιότητα περιεχόμενο από τα κινητά τηλέφωνα των τεσσάρων εμπλεκομένων παικτών, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει «κλειδί» για την έκβαση της υπόθεσης.
Η είδηση αυτή έρχεται μετά την απόφαση ενός από τα φερόμενα ως θύματα - μια 18χρονη κοπέλα - να μιλήσει για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί, λέγοντας: «Κανείς δεν θα με κάνει να νιώσω άσχημα. Είναι δικό τους λάθος, νομίζουν ότι αισθάνονται προστατευμένοι επειδή βρίσκονται σε μεγάλες ομάδες».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.