Κριστιάνο Ρονάλντο: Βρήκε δύο φορές δίχτυα και η Αλ Νασρ κέρδισε 4-3 την Αλ Αχλί

Τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Άντερσον Ταλίσκα - Σκόραρε ο Μαχρέζ για την Αλ Αχλί

Η Αλ Νασρ πήρε τη ματσάρα απέναντι στην Αλ Αχλί με 4-3 και πρωταγωνιστής της ήταν για ακόμα μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Ο Πορτογάλος  άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση μόλις στο 4ο λεπτό, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μεντί.





Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε ο Άντερσον Ταλίσκα, ο οποίος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 17', με τους φιλοξενούμενους μείωσαν στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τον Φρανκ Κεσί. Οι γηπεδούχοι ωστόσο πήγαν στην ανάπαυλα με «αέρα» δύο τερμάτων χάρη στο δεύτερο τέρμα του Ταλίσκα στο 45+6'.



Στην επανάληψη η Αλ Αχλί κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Ριγιάντ Μαχρέζ στο 50ο λεπτό. Ο Ρονάλντο δεν είχε πει παρόλα αυτά την τελευταία του κουβέντα στο παιχνίδι και δύο λεπτά αργότερα πέτυχε την «ντοπιέτα» με μαγική ατομική ενέργεια. Η ομάδα του Ματίας Τζέισλε κατάφερε ωστόσο να μειώσει το σκορ στο 87' χάρη στο τέρμα του Αλ Μπουράικαν για το τελικό 4-3.

ΑΛ ΝΑΣΡ: Αλ Ακιντί, Αλ Γκανάμ, Λαζάμι, Λαπόρτ, Τέλες, Αλ Καϊμπαρί (90+6' Αλ Αμρί), Μπρόζοβιτς, Ταλίσκα, Οτάβιο (77' Φοφανά), Μανέ (84' Γκαρίμπ), Ρονάλντο.

ΑΛ ΑΧΛΙ: Μεντί, Μαζράσι, Ιμπάνιεζ, Ντεμιράλ, Αλ Χουραγί (85' Γιασλάμ), Αλ Μαχάντ (90+8' Αλ Ρασιντί), Κεσιέ, Μαχρέζ, Βέιγκα (66' Αλ Ναμπίτ), Αλ Μαξιμέν (66' Αλ Μπρικάν), Φιρμίνο (85' Αλ Γιοχάνι).

Πηγη: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

«Ξεπαγώνει» η πώληση των F-35 στην Ελλάδα

Συνελήφθη διοικητής αστυνομικού τμήματος στην Ίο - Ζητούσε χρήματα από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου

«Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες» δήλωσε ο Κασσελάκης από την Καβάλα

Υπερψηφίστηκε με 158 «ναι» το εργασιακό νομοσχέδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr