Εκκίνηση στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών και στο κυνήγι του Ολυμπιακού

Εκκίνηση στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών και στο κυνήγι του Ολυμπιακού

Με τα μισά παιχνίδια αρχίζει το 38o πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και ο Ολυμπιακός είναι για μια ακόμη χρονιά το φαβορί για να κόψει πρώτος το νήμα.

olympiacos_poli
Έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο από επιτυχίες για τα εθνικά συγκροτήματα, με κορυφαία το ασημένιο μετάλλιο της εθνικής ομάδας ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα, ήρθε η ώρα για την έναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Το 38ο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών αρχίζει το Σάββατο (23/9), έστω και με τα τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια, καθώς οι Πανιώνιος, Απόλλων Αθηνών, ΓΣ Περιστερίου και Παναθηναϊκός από την Πέμπτη (21/9), μέχρι την Κυριακή (24/9) έχουν υποχρεώσεις στους ομίλους της α' φάσης του Euro Cup.

Είναι μια ιδιαίτερη αγωνιστική περιόδος, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει η παρουσία της εθνικής ομάδας στους Ολυμιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ θα υπάρξει τρίμηνη διακοπή (2 Δεκεμβρίου 2023-2 Μαρτίου 2024) για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νετάνια στο Ισραήλ (3-16 Ιανουαρίου 2024) και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα (2-18 Φεβρουαρίου 2024).

Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης