Stoiximan Super League 1, Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Λαμία 2-0: «Λιοντάρια» στο σπίτι τους - Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Λαμία 2-0: «Λιοντάρια» στο σπίτι τους - Δείτε τα γκολ

Αυτή τη φορά ο Πανσερραϊκός δεν γκρέμισε στο τέλος ό,τι έχτιζε σε όλο το ματς - Τα «λιοντάρια» γιόρτασαν την επιστροφή στο... σπίτι τους με την πρώτη νίκη στη σεζόν στο 2-0 επί της Λαμίας - Αλεξιτς και Στάικος τα γκολ στο Β' ημίχρονο

5978063
Στις 4 πρώτες αγωνιστικές, μπορεί ο Πανσερραϊκός να είχε πάρει 3 βαθμούς, αλλά δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν πως τα «λιοντάρια» άξιζαν κάτι παραπάνω. Κάτι παραπάνω που στην επιστροφή του στο δικό του γήπεδο σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας μετά από 12 χρόνια το πήραν. Οι Σερραίοι έπαιξαν καλύτερα, απέναντι στην καλή στο πρώτο μέρος και κακή στο δεύτερο, Λαμία, επικράτησαν με 2-0, πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη μετά από 12 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία φτάνοντας τους 6, με την Λαμία που επίσης έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα να μένει στους 5.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατέβασε τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Χόβαν ήταν στην εστία, με τους Δεληγιαννίδη, Αυλωνίτη, Μπέργκστρομ και Πεταυράκη μπροστά του. Ουεντραόγκο και Στάικος ήταν το δίδυμο στα χαφ και οι Πηλέας, Τόμας Μούργος ήταν η τριάδα πίσω από τον Άλεξιτς.

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Βόκολος παρέταξε τη Λαμία σε σύστημα 4-3-3. Ο Κοσέλεφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Βασιλαντωνόπουλο, Σιμόν, Τζανετόπουλο και Παούλαβετς στην τετράδα της άμυνας. Στάνκο, Νούνιες και Σλίβκα ήταν η τριπλέτα της μεσαίας γραμμής και οι Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Τσιλούλης συνέθεσαν την τριάδα στη γραμμή κρούσης.

Τον έλεγχο ο Πανσερραϊκός, τις μεγάλες ευκαιρίες η Λαμία
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο στο οποίο ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα. Τα «λιοντάρια» πίεσαν ψηλά, είχαν την μπάλα στην κατοχή τους και έκαναν φάσεις. Αρχικά στο 4' ο Δεληγιαννίδης μετά το γύρισμα του Μούργου έκανε κακό τελείωμα, ενώ στο 16' ο ίδιος παίκτης με σουτ ανάγκασε τον Κοσέλεφ να κάνει την πρώτη του επέμβαση.

Κλείσιμο
Ωστόσο την μεγαλύτερη ευκαιρία και μάλιστα διπλή την έχασε η Λαμία. Συγκεκριμένα στο 25' αρχικά ο Σλίβκα έκανε τα πάντα, πάσαρε στον Μαρτίνες που κατάφερε να χάσει το γκολ και στην συνέχεια ο Καρλίτος με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε το Χόβαν να διώξει εξαιρετικά. Και μετά από αυτή την διπλή φάση ο Πανσερραίκός ανέλαβε τα ηνία, έχασε δική του ευκαιρία με τον Πεταυράκη να μην προλαβαίνει ανενόχλητος την σέντρα του Πηλέα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να πετύχουν κάποιο γκολ.

Μόνο τα «λιοντάρια» στο δεύτερο ημίχρονο και πρώτη νίκη στην φετινή Super League
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός ήταν ακόμα πιο κυρίαρχος από όσο στο πρώτο, με την Λαμία να έχει στο διάστημα αυτό μόλις μία τελικά. Τα «λιοντάρια» έκαναν ότι ήθελαν τους αντιπάλους τους πετυχαίνοντας 2 γκολ και φτάνοντας στην πρώτη τους νίκη στην φετινή Super League και πρώτη νίκη στην μεγάλη κατηγορία μετά από 12 χρόνια, κρατώντας αυτή την φορά το πολύτιμο 2-0.

Ένα 2-0 που έγινε αρχικά με γκολ του Άλεξιτς στο 66', με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να παίρνει το ριμπάουντ μετά τη νέα απόκρουση του Κοσέλεφ στην κεφαλιά του Μπέργκστρεμ ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Δείτε ΕΔΩ το 1-0.

Πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και συγκεκριμένα 4 λεπτά αργότερα, ο Στάικος με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή έκανε το 0-2 οδηγώντας τον Πανσερραϊκό στην μεγάλη αυτή νίκη.

Δείτε ΕΔΩ το 2-0.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και η βαθμολογία (5η αγωνιστική)
Σάββατο (23/09)
ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1

Πανσερραϊκός-Λαμία 2-0

Κυριακή (24/09)
Ολυμπιακός-Κηφισιά (17:00)

Άρης-Παναιτωλικός (17:30)

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (20:00)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (20:30)

Δευτέρα (25/09)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (21:00)

Βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 10
2. Παναθηναϊκός 9
3. ΟΦΗ 8
4. ΠΑΟΚ 7
5. Πανσερραϊκός 6
6. Λαμία 5
7. ΑΕΚ 5
8. ΠΑΣ Γιάννινα 5
9. Αστέρας Τρίπολης 4
10. Αρης 4
11. Κηφισιά 4
12. Βόλος 2
13. Παναιτωλικός 2
14. Ατρόμητος 2

*ΟΦΗ, Πανσερραϊκός και Λαμία έχουν παίξει πέντε ματς
**Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Κηφισιά, Βόλος και Ατρόμητος έχουν τέσσερα ματς
***Παναιτωλικός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν τρία ματς


Ειδήσεις σήμερα

Σύζυγος επισμηναγού που σκοτώθηκε στη Λιβύη - «Δεν πήγε εθελοντικά, την υποχρέωσαν»

Το μαρτύριο της 22χρονης που «φυλακίστηκε» από τον 28χρονο Αλβανό: Την είχε χτυπήσει και επειδή γέννησε κορίτσι

Λίγο μετά την απογείωση κατέπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος στη Θήβα - 37 ετών ο χειριστής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης