Ο Βάρντι πήρε εκδίκηση για τη γυναίκα του - Έτρεξε όλο το γήπεδο και πανηγύρισε στα μούτρα των οπαδών της Μπρίστολ Σίτι (βίντεο)

Ο Βάρντι πήρε εκδίκηση για τη γυναίκα του - Έτρεξε όλο το γήπεδο και πανηγύρισε στα μούτρα των οπαδών της Μπρίστολ Σίτι (βίντεο)

Οι οπαδοί έβριζαν τη γυναίκα του, με αφορμή τη δικαστική της διαμάχη με την Κολίν Ρούνεϊ, σύζυγο του Γουέιν Ρούνεϊ

vardy_rebekah_rooney
Δεν λένε να βάλουν μυαλό όσοι τα βάζουν με τον Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ, με τον... τρελό επιθετικό από το Σέφιλντ των δύο Red Bull πριν τον αγώνα να βρίσκει πάντα τον τρόπο να απαντήσει.

Το αυτό έκανε στο εντός έδρας ματς της Λέστερ κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι, στο οποίο ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης με ένα καλά τοποθετημένο πέναλτι στο 67ο λεπτό.

Μέχρι εκείνο το σημείο οι ταξιδιώτες οπαδοί τραγουδούσαν συνθήματα κατά της γυναίκας του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα «Jamie Vardy, your wife is a grass», με αφορμή τη δικαστική της διαμάχη με την Κολίν Ρούνεϊ, σύζυγο του Γουέιν Ρούνεϊ, η οποία κρατάει από το 2019.

Η δικαστική διαμάχη των δύο διάσημων στη Βρετανία γυναικών έγινε γνωστή από τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα τους ως υπόθεση «WAGatha Christie», από το παρατσούκλι «WAG» με το οποίο αποκαλούν τις συζύγους και συντρόφους των γνωστών ποδοσφαιριστών (wives and girlfriends of sportsmen - WAGs) και από το όνομα της διάσημης συγγραφέως αστυνομικών μυθιστορημάτων, Άγκαθα Κρίστι, λόγω του τρόπου που χρησιμοποίησε η Ρούνεϊ για να «ξεσκεπάσει» την Βάρντι.

Κλείσιμο
Η 36χρονη Κολίν Ρούνεϊ είναι πολύ γνωστή στη Βρετανία, όχι μόνο λόγω του διάσημου συζύγου της, αλλά και επειδή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με 1,2 εκατ. followers στο Twitter και 925.000 στο Instagram. Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου έχει δικαιώσει την Κολίν Ρούνεϊ, η οποία είχε κατηγορήσει την Ρεμπέκα Βάρντι για διαρροή προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών της ίδιας και της οικογένειάς της από τον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram στα μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα, στην βρετανική ταμπλόιντ Sun.

rebekah_rooney
Η Ρεμπέκα Βάρντι (αριστερά) και η Κολίν Ρούνεϊ (δεξιά)


Η Βάρντι μήνυσε την Ρούνεϊ για συκοφαντική δυσφήμηση και αρνήθηκε πως ήταν εκείνη που διέρρεε πληροφορίες για την σύζυγο του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Μέσα Ενημέρωσης. Όμως, η Κολίν Ρούνεϊ «μεταμορφώθηκε» σε Άγκαθα Κρίστι προκειμένου να λύσει το μυστήριο και να αποκαλύψει το άτομο που παρέχει πληροφορίες για την ίδια στον βρετανικό Τύπο. Έτσι, καθώς υποψιαζόταν την Βάρντι, έστησε μια παγίδα, στην οποία η δεύτερη «έπεσε» μέσα. Αιτιολογώντας την απόφαση του δικαστηρίου η δικαστής Κάρεν Στάιν δήλωσε πως η Ρούνεϊ έχει αποδείξει με επιτυχία ότι οι υποψίες της είχαν πραγματικό υπόβαθρο. Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Ρεμπέκα Βάρντι γνώριζε λεπτομέρειες για την Ρούνεϊ τις οποίες μετέδιδε στην Sun μέσω της μάνατζερ της, Κάρολιν Βατ.

Στο ματς του Σαββάτου ο Βάρντι με το που σκόραρε από την άσπρη βούλα μιμήθηκε τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ σε ένα Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ τη σεζόν 2009/10 και έτρεξε όλο το γήπεδο για να φτάσει στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, να γυρίσει την πλάτη του και να ξεσπάσει τα νεύρα του.

Δείτε το βίντεο:


Οι «αλεπούδες» παραμένουν στην πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ με 21 βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές, με μόλις μία ήττα και επτά νίκες.

Θυμηθείτε τον πανηγυρισμό του Αντεμπαγιόρ:

Adebayor best ever celebration


Ειδήσεις σήμερα:

Στις κάλπες για Κασσελάκη ή Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ - Ψήφισαν 19.000 τις πρώτες δύο ώρες

Βίντεο: Δάκρυσε η Σάκκαρη μετά το τρόπαιο στη Γκουανταλαχάρα - H συγκίνηση για τον παππού της

Ο νέος οδικός χάρτης για αγοραπωλησίες ακινήτων και μιαθώσεις με AirBnb
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης