Παναθηναϊκός: Χωρίς Αιτόρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αιτόρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ισπανός δεν θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αυριανό (25/9, 21:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Aitor
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό καθώς ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάκτυλο του ποδιού και θα χάσει το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (25/9, 21:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Καταλανός εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στις 3 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και παρότι το... πάλεψε στην προπόνηση της Κυριακής (24/9), δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα κι έτσι έμεινε εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας μετά από διήμερη απουσία, αλλά έμεινε εκτός αποστολής ως ανέτοιμος, ενώ ο Βαγιαννίδης ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος, μετά τη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο μυ που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας, παιχνίδι τακτικής κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Κλείσιμο
Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοποίηση 22χρονης στον Βόλο: «Έβγαινε για 10 λεπτά στην αυλή με κάμερα, ο 28χρονος χτύπησε κι εμένα» λέει γειτόνισσα

Κακοκαιρία: Τηλεκπαίδευση από αύριο και για τρεις ημέρες στα σχολεία της Θεσσαλίας - Ποια εξαιρούνται

Μητέρα Στέφανου Κασσελάκη: Είμαι περήφανη για το παιδί μου, εύχομαι να είναι νικητής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης