Ο Τσιμίκας ανανέωσε και επίσημα με τη Λίβερπουλ έως το 2027 - Δείτε βίντεο

Ο Τσιμίκας ανανέωσε και επίσημα με τη Λίβερπουλ έως το 2027 - Δείτε βίντεο

Παίκτης της Λίβερπουλ για άλλα τέσσερα χρόνια θα παραμείνει ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο

tsimikas3
Κόκκινος για μια ζωή θα παραμείνει ο Κώστας Τσιμίκας... Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός από τον Πανσερραϊκό βρέθηκε στον Ολυμπιακό κι από εκεί στη Λίβερπουλ με την οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται...

Το «Athletic» είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό πως οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο, το οποίο τελικά επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα από τους Reds.

Αν και στην ενημέρωσή της η Λίβερπουλ αρκείται σε «μακροχρόνιο συμβόλαιο», το έγκυρο Μέσο είχε κάνε γνωστό πως η διάρκεια της συνεργασίας τους θα έχει ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2027!



Κλείσιμο
Εφόσον ο Έλληνας αμυντικός εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο τότε θα έχει κλείσει μια γεμάτη επταετία στη Λίβερπουλ, έχοντας υπογράψει για πρώτη φορά με τους Reds πίσω στο καλοκαίρι του 2020.



Έκτοτε έχει καταγράψει 63 συμμετοχές με απολογισμό 12 ασίστ με την κόκκινη φανέλα, με κορυφαία του στιγμή το νικητήριο πέναλτι απέναντι στην Τσέλσι πίσω στο 2022 που χάρισε το FA Cup στη Λίβερπουλ.



«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ότι όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά μου, όλα αποδίδουν. Αλλά αυτό με κρατά γεμάτο κίνητρο και για το μέλλον.



Όπως έχω πει σε πολλές, πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχει και ήθελα να γίνω από το πρώτο λεπτό κομμάτι της» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Τσιμίκας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη - Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου για την κακοκαιρία Elias

New York Times για την Ελλάδα: Ανθεί μετά από μία δεκαετία, είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ευρώπης


Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα: Τον τιμώ, ελπίζω να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης