Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τσάμπι Αλόνσο φαβορί για να διαδεχθεί τον Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τσάμπι Αλόνσο φαβορί για να διαδεχθεί τον Αντσελότι

Ο 41χρονος προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι η επιλογή του Φλορεντίνο Πέρεθ για την επόμενη σεζόν

alonso
Στα 41 του χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στο χώρο της προπονητικής, όπου ουσιαστικά σε μεγάλη ομάδα δουλεύει εδώ και ένα χρόνο όταν και ανέλαβε την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Τσάμπι Αλόνσο όμως σ' αυτό το διάστημα έχει επιδείξει τρομερό έργο με τις «ασπιρίνες» να είναι μία από τις θεαματικότερες ομάδες. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2019 από τη Β' ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και δύο χρόνια αρργότερα την οδήγησε μετά από 4 δεκαετίες στη 2η κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου για να αναλάβει στις 5 Οκτωβρίου 2022 τη Λεβερκούζεν (αντί του Ολλανδού Πίτερ Μποζ).

Ο Αλόνσο έχει αγωνιοστεί για μια πενταετία στη Μαδρίτη με τη φανέλα της Ρεάλ και τα επιτεύγματα του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους μερένγκες που είναι αναγκασμένοι να βγουν στην αγορά καθώς ο Κάρλο Αντσελότι ειδοποίησε τη διοίκηση πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει, με πιθανό προορισμό τη Βραζιλία και τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Αυτό ανέφερε σήμερα σε σχετικό ρεπορτάζ ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης «Marca», στο οποίο αποκαλύπτει πως ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος θέλει τον Τσάμπι Αλόνσο ως αντικαταστάτη του στο «Μπερναμπέου».

Ο Αντσελότι αν δεν πάει στη Βραζιλία, τότε είναι πιθανό ν' αποχωρήσει από τα γήπεδα στο τέλος της σεζόν και να επιστρέψει στην Ιταλία για ν' ασχοληθεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του σε Τορίνο και Μιλάνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Άδωνις Γεωργιάδης: Στα εργοστάσια θα τσακώνονται ποιος θα πάει να δουλέψει την Κυριακή

Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Elias τις επόμενες ώρες - Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ

Γκρίνια Ραγκούση, Λάμπρου και Καλπάκη για τις... αντικαταστάσεις από τηλεόρασης του Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης