Stoiximan Super League 1: Χωρίς Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ

Ο Σπόραρ υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο μυ και ο Πάλμερ-Μπράουν διάστρεμμα 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με εμφατικό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης (28/9) απ' την Τρίπολη, επικρατώντας με 4-1 επί του Αστέρα, όμως κι αυτό το παιχνίδι άφησε αγωνιστικές «πληγές» στους «πράσινους», καθώς οι Αντράζ Σπόραρ και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν επέστρεψαν στην Αθήνα με προβλήματα τραυματισμών και δεν θα είναι διαθέσιμοι στο κυριακάτικο (1/10) μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο μυ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Πέμπτης (5/10) με τη Μακάμπι στη Χάιφα για τη 2η αγωνιστική του Europa League, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αυτή την στιγμή.

Ο δε Πάλμερ-Μπράουν έχει υποστεί διάστρεμμα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μέρες, χάνοντας και τα δύο ματς. Εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα μείνει ξανά ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος συνέχισε και την Παρασκευή (29/9) το ατομικό του πρόγραμμα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Αστέρα, ακολούθησαν το πρωί της Παρασκευής (29/9) πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις ξατοχής και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή στον Κηφισό στο ύψος του Ρέντη - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Οργή στην Ινδία για το βίντεο με 12χρονη που είχε βιαστεί να ζητά βοήθεια και κανείς να μην ενδιαφέρεται

Άστατος σήμερα ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr