EuroCup, Λιετκαμπέλις - Άρης: Με αντίπαλο και την... κούραση ψάχνει την πρώτη του νίκη

EuroCup, Λιετκαμπέλις - Άρης: Με αντίπαλο και την... κούραση ψάχνει την πρώτη του νίκη

Την πρώτη του νίκη αναζητά ο Άρης στη σεζόν, αντιμετωπίζοντας στη Λιθουανία τη Λιετκαμπέλις (19:00) για τη 2η αγωνιστική του EuroCup

eurocup-arhs
Η δεύτερη αγωνιστική του EuroCup περιλαμβάνει για τον Άρη μία δοκιμασία. Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίζονται στη Λιθουανία και αντιμετωπίζουν τη Λιετκαμπέλις (19:00, NovaSports Prime) σε μία αναμέτρηση που θέλουν να πιστοποιήσουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Ο Άρης πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην κάτοχο του EuroCup, Γκραν Κανάρια αλλά ηττήθηκε στο Nick Galis Hall την πρώτη αγωνιστική, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο καμία από τις δύο φορές οι παίκτες του Καστρίτη δεν έφυγαν νικητές, σε παιχνίδια που έτσι και αλλιώς ήταν πολύ υψηλών απαιτήσεων για την ομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw36vll1nt3t)


Κλείσιμο
Πλέον ο Άρης, που μετρά και την απουσία του Περσίδη, καλείται στη Λιθουανία να ξεπεράσει τόσο την αγωνιστική κούραση, όσο και αυτήν του ταξιδιού, για να ψάξει την πρώτη του νίκη στη σεζόν απέναντι σε μία αντίπαλο πάντοτε επικίνδυνη στην έδρα της.

Η Λιετκαμπέλις δεν τα κατάφερε την πρώτη αγωνιστική στην Ποντγκόριτσα απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, έχοντας κορυφαίο τον Μαλντούνας που σκόραρε 16 πόντους, με τον Όρελικ να προσθέτει 14.


Η Κατάταξη - Group B

  1. Μπουρζ 1-0
  2. Γκραν Κανάρια 1-0
  3. Μπουντούτσνοστ 1-0
  4. Ουλμ 1-0
  5. Κλουζ 1-0
  6. Τουρκ Τέλεκομ 0-1
  7. Τρέντο 0-1
  8. Λιετκαμπέλις 0-1
  9. Άρης 0-1
  10. Σλασκ Βρότσλαβ 0-1
Πηγή: GAZZETTA.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης