«Έχει ποδοσφαιρικό IQ 1000» - Η αδιανόητα έξυπνη προσποίηση του Χουλιάν Άλβαρες για το δεύτερο γκολ του Μέσι - Δείτε βίντεο

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποθεώθηκε για την ασίστ, την οποία... δεν πιστώθηκε

Η εθνική Αργεντινής συνεχίζει το αήττητο σερί της στη φάση των προκριματικών για το ερχόμενο Μουντιάλ, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να μετράει 4/4 νίκες έχοντας για πρώτο της σκόρερ τον Λέο Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μετρούσε μόνο ένα τέρμα μέχρι και το παιχνίδι κόντρα στο Περού τα ξημερώματα, για να βάλει την υπογραφή του και με δύο γκολ να διαμορφώσει από το πρώτο ημίχρονο το τελικό 2-0.

Σημαντικό μέρος της προσοχής, ωστόσο, συγκέντρωσε πάνω του ο Χουλιάν Άλβαρες, ο οποίος είναι από τις πιο βασικές μονάδες στο σύνολο της «αλμπισελέστε» αποδεικνύοντας πολλάκις πως πρόκεται για έναν πανέξυπνο ποδοσφαιριστή -χώρια τις άλλες δουλειές που κάνει στο γρασίδι, με τις διαρκείς κινήσεις του να του έχουν «κολλήσει» το παρατσούκλι «Αράχνη».

Κι αυτό γιατί ο νεαρός επιθετικός της Σίτι έκανε μια απίστευτα έξυπνη προσποίηση για να αφήσει το χαμηλό γέμισμα του Ένσο Φερνάντες να περάσει για τον Μέσι, προτιμώντας τη σιγουρά του αρχηγού του από το να τελειώσει τη φάση σε πρώτο χρόνο με το αριστερό ή έστω σε δεύτερο με το δεξί, έχοντας ήδη ελευθερώσει όλον τον απαραίτητο χώρο.

Φυσικά η ασίστ πιστώθηκε στον Φερνάντες, αλλά ανήκει περισσότερο στον Άλβαρες, που αποθεώθηκε στο διαδίκτυο, με χρήστες να τον εξυμνούν για το ποδοσφαιρικό του IQ. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί:



Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: «Σωθήκαμε επειδή δεν πήγαμε σε καταφύγια» - Ισραηλινή εξομολογείται στο protothema τη σφαγή στο φεστιβάλ από τη Χαμάς

Μίνι ασφαλιστικό: Τι προβλέπει για συντάξεις, επιδόματα και προσωπική διαφορά

Πετράλωνα: Μια πλάκα οδήγησε στην άγρια συμπλοκή μεταξύ των μαθητών - «Τον πείραξαν και έβγαλε το κατσαβίδι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr