Stoiximan Super League 1 Live, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1 (Οριστική διακοπή): Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Δύο ώρες και είκοσι λεπτά μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι

Το μεσημέρι της Παρασκευής έμαθαν ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βρεθούν αντιμέτωποι σε διπλή αναμέτρηση για τους τους του Κυπέλλου, αλλά υπάρχει δρόμος για εκείνα τα ματς (όταν και όποτε οριστούν) καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα το βράδυ στο μεγάλο ντέρμπι της Super League 1.

Μετά από 7 αγωνιστικές ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός μετρά 6 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ ο Παναθηναϊκός ακολουθεί στη δεύτερη θεση με ρεκόρ 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα.






Για τον Ολυμπιακό το σημερινό ματς είναι η μεγάλη ευκαιρία να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του πρόοδο και ανωτερότητα αποκτώντας μια σημαντική διαφορά από τους πράσινους.

Για τον ΠΑΟ η μάχη στο Καραϊσκάκη είναι η πρώτη ευκαιρία για τη ρεβάνς της περσινής ήττας που του κόστισε τον τίτλο, αλλά και ταυτόχρονα να μπορέσει να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή, διεκδικώντας παράλληλα την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι (εντός έδρας ήττα με ΑΕΚ και ισοπαλία με ΠΑΟΚ).

Στους ερυθρόλευκους το πρόβλημα του Φρέιρε φέρνει τον Ντόη στην ενδεκάδα που όπως αναμενόταν έχει αρκετούς Έλληνες καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε φανέλα βασικού και στον Αλεξανδρόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσος και Ροντινέι στην τετράδα της άμυνας ενώ ο Αλεξανδρόπουλος με τον Μαντί Καμαρά στη μεσαία γραμμή ενώ μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης. Ο Ποντένσε με τον Μασούρα στη θέση του εξτρέμ και ο Ελ Καμπί στην κορυφή.

Από την άλλη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε επιθετικό σχήμα αφού μεγάλος στόχος είναι η νίκη. 

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Μπρινιόλι. Δεξιός μπακ ο Βαγιαννίδης, αριστερός ο Μλαντένοβιτς και ο Σένκεφελντ με τον Αράο οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Τζούρισιτς η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Στα «φτερά» ο Παλάσιος, με τον Μπερνάρντ και στην κορυφή του 4-3-3 ο Ιωαννίδης.

Οι ενδεκάδες 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Φάμπιο Μαρέσκα

Βοηθοί: Τζιοβάνι Μπατσίνι, Βαλέριο Βέκι

Τέταρτος: Ευστάθιος Γκορτσιλας

Διαιτητής VAR: Μάρκο Πιτσινίνι

Ειδήσεις σήμερα:

Nyli: Οι επίλεκτοι κομάντος της Σιν Μπετ του Ισραήλ με «licence to kill» για τους τρομοκράτες της Χαμάς που επιτέθηκαν στις 7 Οκτωβρίου

Θρίλερ με τον επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στη Βάρδα

Εντυπωσιακή αύξηση των πιθανών τιμών πώλησης διαμερισμάτων σε πέντε περιοχές της Αθήνας - Πού είναι τα άκριβότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr