Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ θα περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο

Ο 33χρονος Ισπανός αμυντικός θα περάσει το βράδυ στο «Υγεία», με σκοπό να ολοκληρώσει τις εξετάσεις που πρέπει να υποβληθεί - «Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο» αναφέρουν οι πράσινοι

Στο νοσοκομείο «Υγεία» διακομίσθηκε ο Χουάνκαρ λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ, ύστερα από τη ρίψη της κροτίδας που έσκασε δίπλα του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και οδήγησε στη διακοπή του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα τις εξετάσεις που πρέπει να υποβληθεί και για αυτό θα περάσει τη νύχτα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ώστε και να είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών.

Ετσι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του, ενώ οι «πράσινοι» δεν έχουν λάβει ούτε τη γνωμάτευση του γιατρού της αναμέτρησης του Φαλήρου, η οποία πάντως θα συμπεριληφθεί στο φύλλο αγώνος.



Αυτόματα περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά το πρωί, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις του 33χρονου ακραίου οπισθοφύλακα και κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν βγει και τα αποτελέσματά τους.




Παναθηναϊκός: «Φάνηκε ότι ήμασταν οι καλύτεροι, oπαδός του Ολυμπιακού τραυμάτισε σοβαρά τον Χουάνκαρ»

Για σοβαρό τραυματισμό του Χουάνκαρ από οπαδό του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι στο γήπεδο οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός διακόπηκε λόγω της ρίψης κροτίδας και του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Χουάνκαρ και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έλεγαν χαρακτηριστικά: «Σήμερα είδαμε στο γήπεδο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα και ότι ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυμάτισε σοβαρά τον Χουάνκαρ, κάτι που οδήγησε στη διακομιδή του στο νοσοκομείο για εξετάσεις».






Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης παρομοίαζε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ - Διαβάστε το άρθρο του

Πόλεμος στο Ισραήλ: Πρώτες αψιμαχίες Ισραήλ-Χαμάς με νεκρό και τραυματίες μέσα στη Λωρίδα της Γάζας

Μαρία Ναυπλιώτου: «Το χειροκρότημα είναι μια αγκαλιά που ίσως στερήθηκα στη ζωή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr