Λορέντσο Πελεγκρίνι: Ρουμάνα συνοδός πολυτελείας κατηγορεί για stalking τον αρχηγό της Ρόμα

Η Ρουμάνα έχει κάνει πέντε καταγγελίες από τον Απρίλιο για ενοχλητική παρακολούθηση από τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ιταλίας - Αρνείται τα πάντα ο Πελεγκρίνι

Μπλεξίματα για τον αρχηγό της Ρόμα και ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ιταλίας, Λορέντσο Πελεγκρίνι

Σύμφωνα με το Dillinger Newsνεαρή Ρουμάνα συνοδός πολυτελείας που ζει στην Ιταλία τον έχει καταγγείλει πέντε φορές για stalking σε περιοχές όπως είναι η Πάρμα, η Ρώμη και το Αβετζάνο. 



Η Ρουμάνα ισχυρίζεται ότι την παρακολουθούσε και είχε γίνει εξαιρετικά ενοχλητικός. Ο ποδοσφαιριστής που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών με ανάρτησή του στα social media διέψευσε τα πάντα. 

«Έπρεπε να σπαταλήσω τρία λεπτά από την ημέρα μου για να διαβάσω το άρθρο που δημοσιεύτηκε σε ένα κανάλι στο Instagram που αναφέρει ειδήσεις που επινοήθηκαν για εμένα. Ωστόσο, δεν θέλω να χάσω περισσότερα από τρία δευτερόλεπτα διαψεύδοντας προφανείς ανοησίες.



Θα φροντίσουν οι δικηγόροι μου, στους οποίους έχω ήδη δώσει τα υλικά για να προστατεύσουν τα συμφέροντα και πάνω απ' όλα τις αξίες μου και της οικογένειάς μου. Τώρα έχω πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ, αφού σύντομα θα γεννηθεί το τρίτο μου παιδί. Ελπίζω ότι οι αρμόδιες αρχές θα ενεργήσουν έγκαιρα για την προστασία των καλών ανθρώπων», έγραψε. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κοπέλα κατήγγειλε τον παίκτη για ενοχλητική παρακολούθηση για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2023. O Φαμπρίσιο Κορόνα που έβγαλε το θέμα πρόσφατα αποκάλυψε το σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό από Ιταλούς ποδοσφαιριστές. 





Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr