Λουτσέσκου: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα που κέρδισε τη Γουέστ Χαμ»

Λουτσέσκου: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα που κέρδισε τη Γουέστ Χαμ»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το 4-2 στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, ενώ μιλώντας για τον Κωνσταντέλια ναι μεν τον αποθέωσε αλλά πρόσθεσε «όταν είσαι νέος κάνεις μ@λ@κίες»

loutseskoy
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια ιστορική νίκη στο Φάληρο αφού για την 10η ημέρα της Stoiximan Super League επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού

Μετά το τέλος του αγώνα ο  Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι και κράτησε χαμηλούς τόνους. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwr4wprvjmlt)


Κλείσιμο
Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

«Αντίδραση, μη αντίδραση. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση γιατί ήταν μια ήττα σε 19 παιχνίδια. Δώσαμε όλα τα παιχνίδια κάτω από μεγάλη πνευματική πίεση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε ένα λάθος γιατί θα μέναμε εκτός Ευρώπης. Όλοι οι άλλοι έχασαν στα προκριματικά και είχαν κάτι άλλο να περιμένουν και είναι στην Ευρώπη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όχι για την αντίδραση». 

Για το πως διέγραψε ο ΠΑΟΚ την ήττα από την ΑΕΚ είπε: «Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Η ζωή είναι τώρα. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Επειδή έχασαν 4-2 θα τα παρατήσουν. Θα τελειώσει ο κόσμος; Παίξαμε κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που κέρδισε πριν από 10 ημέρες την Γουέστ Χαμ, η οποία εκπροσωπεί το βρετανικό ποδόσφαιρο.  Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι». 

«Όταν είσαι νέος κάνεις μ@λ@κίες»
Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε και πάλι να δυσανασχετεί με την ερώτηση για τη σημερινή εμφάνιση συγκριτικά με το ματς στην OPAP Arena ενώ είχε μυθική ατάκα για τον Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:
Τον Κωνσταντέλια και το τι συναισθήματα του δημιουργεί: Και σε καλό επίπεδο και σε κακό (του προκαλεί συναισθήματα). Όταν είσαι νέος κάνεις 'μ...ια' (το είπε στα ελληνικά εννοώντας κάνεις 'μα...ιες). Όπως το έκανε ο Κουλιεράκης που έκανε σουτ. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή όταν έχεις έπαρση τιμωρείσαι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θέλω για τα 2 αυτά τα παιδιά γιατί παίζουν με μένα σε πιο υψηλό επίπεδο και είναι 2 πολύ καλά παιδιά.
Τη νίκη του ΠΑΟΚ: Η σεζόν είναι μεγάλη και έχει πολλά ματς. Κρίνεται σε παραπάνω ματς. Έχοντας δώσει 19 ματς έχουμε χάσει 2 από αυτά. Είναι λογικό να έχεις ένα λάθος βήμα. Ήμασταν αναγκασμένοι για συνεχόμενες προκρίσεις στην Ευρώπη. Στις κακές ημέρες πρέπει να ξεπερνάς την αναστάτωση και να νικάς. Έχουμε αντιπάλους που είναι ομάδες, καλές και ποιοτικές και έχουν την πλήρη στήριξη του συστήματος.

Τις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ: Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις που συγκρίνουν άλλον αγώνα. Ήταν άλλος αγώνας με την ΑΕΚ. Πρέπει να αλλάζουμε διότι έχουμε συνέχεια παιχνίδια. Πρέπει να παίρνουμε αβαντάζ σε κάθε αγώνα. Εκτιμώ όλους τους παίκτες μου. Υπάρχουν και ματς με 9 αλλαγές. Εμείς χρησιμοποιούμε τον πιο μεγάλο αριθμό παικτών.

Την αποχώρηση του πατέρα του από τους πάγκους και ότι ο Τόμας είναι 'τρελός': Πρώτα απ' όλα δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι η ζωή του. Μπορώ να σας δώσω το τηλέφωνό του. Μιλήσαμε λίγο. Είναι η καριέρα του και ζωή του. Εγώ είμαι περισσότερο ανακουφισμένος που γυρίζει πίσω. Δεν ξέρω το τι μπορεί να συμβεί. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις πέντε δισέγγονα. Και για μένα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τα εγγόνια. Σε πιάνει τρέλα. Ο Μπράντον Τόμας δεν είναι πιο 'τρελός'. Ο Κουλιεράκης είναι πιο 'τρελός'. Ο Μπράντον έχει περισσότερα τα λογικά του. Είναι ωραίο σε μία ομάδα να έχεις τόσους 'τρελούς'.

Τον Μπράντον Τόμας και τις επιδόσεις - ρεκόρ του: Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, για το πώς παίξαμε και την ωριμότητα του Μπράντον. Για το παρελθόν ο Παντελής είναι φίλος μου. Αλλά δεν κοιτάμε το παρελθόν. Ο Σαμάτα ήταν άρρωστος. Ίσως αύριο είναι στην προπόνηση. Ο Βιεϊρίνια θα δούμε. Θα έχουμε περισσότερα αύριο.



Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Νέα βίντεο και στοιχεία για χρήση νοσοκομείων από τη Χαμάς - Βρέθηκαν οπλοστάσια σε σπίτια στη Γάζα

Άντονι Μπλίνκεν: Στάση στην Κρήτη για το αεροσκάφος του Αμερικανού ΥΠΕΞ πριν μεταβεί στην Τουρκία

Νέα επίθεση Ερντογάν στο Ισραήλ: Σφαγιάζονται αθώοι στη Γάζα, δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης