Νάγκετς - Πέλικανς 134-116: Έγραψε ιστορία ο Γιόκιτς με το 108ο triple double της καριέρας του - Δείτε βίντεο

Ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Νάγκετς στη νίκη κόντρα στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς με 134-116 και έγραψε τη... δική του ιστορία στα βιβλία του ΝΒΑ

Το απόλυτο 5/5 στην «Ball Arena» του Κολοράντο σημείωσαν οι Ντένβερ Νάγκετς μετά τη νίκη τους επί των Πέλικανς με την οποία έφτασαν αισίως στο 7-1 ρεκόρ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο συνήθης ύποπτος Νίκολα Γιόκιτς δεν άφησε τις αγαπημένες του συνήθειες και πρόσθεσε ένα ακόμα triple double στην καριέρα του. Μόνο που αυτήν την φορά είχε ιδιαίτερη σημασία επειδή ισοφάρισε στην 4η θέση με τα περισσότερα triple doubles τους Λεμπρόν Τζέιμς και Τζέισον Κιντ οι οποίοι ήταν 108 φορές «τριπλοί» στην καριέρα του. Πλέον ο Σέρβος σέντερ κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά και αυτό διότι χρειάζεται άλλα 30 triple doubles για να «πιάσει» στην 3η θέση της λίστας τον «Μάτζικ» Τζόνσον!



Και μάλιστα ήταν κάτι παραπάνω από «γεμάτη» η εμφάνισή του απέναντι στους Πέλικανς. Αγωνίστηκε 36 λεπτά και είχε 35 πόντους με 13/18 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3/5 βολές, 14 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη! Φυσικά «επισκίασε» και τις καλές εμφανίσεις των συμπαικτών του, με τον Γκόρντον να έχει double double με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ, τον Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ να σημειώνει 22 πόντους και τον Τζούλιαν Στρόδερ να έρχεται από τον πάγκο με 21 πόντους και 5/9 τρίποντα.

Την ίδια ώρα οι Πέλικανς προσπαθούν να ξεπεράσουν την είδηση για το σοβαρό πρόβλημα του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με τον πνεύμονά του. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έφτασε κοντά σε ένα δικό του triple double με 20 πόντους 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ ο rookie Τζόρνταν Χόκινς πέτυχε 31 πόντους με 7/14 τρίποντα.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr