Μάρκους Ράσφορντ: Συνελήφθη ο αδερφός του, Ντέιν, για ενδοοικογενειακή βία

Μάρκους Ράσφορντ: Συνελήφθη ο αδερφός του, Ντέιν, για ενδοοικογενειακή βία

Ο 31χρονος Ντέιν Ράσφορντ, που είναι και ο ατζέντης του Μάρκους, συνελήφθη στο Μαϊάμι μετά από καταγγελία της κοπέλας του

Dane
Δεν έφτανε στον Μάρκους Ράσφορντ η αποβολή του στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Κοπεγχάγη (που κόστισε και την επική ανατροπή των Δανών), ήρθε και η είδηση της σύλληψης τους αδερφού του στο Μαϊάμι στα τέλη του περασμένου μήνα για να δημιουργηθούν ακόμη μεγαλύτεροι πονοκέφαλοι!

Ο Ντέιν Ράσφορντ πέρα από αδερφός είναι και ο ατζέντης του Μάρκους, βρέθηκε στις ΗΠΑ για διακοπές μαζί με την σύντροφο του, που είναι και η μητέρα του 14 μηνών παιδιού του η οποία και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Ωστόσο το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου οι υπάλληλοι του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμεναν είδαν στο λόμπι μια κοπέλα να περπατά με αίματα στη μύτη.

Αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και όταν άνδρες της αστυνομίας έφτασαν εξω από το δωμάτιο τους άκουσαν φωνές με το ζευγάρι να λογομαχεί.

Κλείσιμο
Ο καβγάς ξεκίνησε όταν επέστρεφαν από διασκέδαση σε γνωστό κλαμπ του Μαϊάμι όταν στο ταξί που τους μετέφεραν ο Ράσφορντ πήρε το κινητό της συντρόφου του και φέρεται να ανακάλυψε μηνύματα από άλλον άνδρα.

Η αντίδραση του, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα ήταν να την γρονθοκοπήσει δύο φορές στο πρόσωπο και να της πάρει το κινητό!

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο βρήκαν την κοπέλα να κλαίει έχοντας εμφανή σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο, ενώ παρούσα στο όλο σκηνικό ήταν και η αδελφή του Ράσφορντ, Σαντέλ, η οποία κρατούσε το μωρό!

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία είδε τον αδελφό της εκνευρισμένο να κλωτσάει αντικείμενα, όχι όμως να χτυπά τη σύντροφο του.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και η σύντροφος του με το παιδί σε άλλο δωμάτιο, γιατί ένιωθε ανασφαλής.

Ο Ράσφορντ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1500 δολαρίων, του απαγορεύτηκε να έρθει σε επαφή με το θύμα και θεωρητικά η έξοδος από τη χώρα, αλλά το αν παραμένει στις ΗΠΑ ή επέστρεψε στην Αγλλία κι ενώ αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία της δικής είναι ένα μυστήριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης ζητά την αποπομπή Γεωργιάδη για τις δηλώσεις σχετικά με τα Τέμπη - «Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων»

Κύπρος: Συνέλαβαν μαφιόζους στα Κατεχόμενα - Ερευνάται αν συμμετείχαν στις δολοφονίες «νονών» σε Λευκωσία και Λεμεσό


Νέα μαρτυρία για τον εφιάλτη της Φαίης στο διαμέρισμα της Κυψέλης: «Ήταν μόνιμα χτυπημένη σε όλο της το σώμα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης