Ολυμπιακός: Με Σίκμα, αλλά χωρίς Μιλουτίνοφ στο Βελιγράδι

Ένας μέσα και ένας έξω για τους νταμπλούχους ενόψει του αγώνα με την ισραηλινή ομάδα για την 8η αγωνιστική της Euroleague στο Βελιγράδι

Ύστερα από έναν μήνα (παρά τρεις ημέρες) και το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, ο Λουκ Σίκμα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το Βελιγράδι, όπου το βράδυ της Τρίτης (14/11, 21:05) θα φιλοξενηθεί (τυπικά) από την Μακάμπι για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Όπως είναι γνωστό η «ομάδα του λαού» έχει... μετακομίσει στη σερβική πρωτεύουσα όπου θα δίνει τα εντός έδρας ματς στο κεκλεισμένων των θυρών «Aleksandar Nikolic Hall».

Ο Σίκμα ταλαιπωρήθηκε από τενοντίδα τον τελευταία μήνα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Αντίθετα δεν θα δώσει το «παρών» σε αυτό το ματς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος υπέστη κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού του.

Ευχάριστα τα νέα για τον Σακιέλ ΜακΚίσικ, ο οποίος άρχισε να μπαίνει στις προπονήσεις χωρίς ωστόσο ακόμα με επαφές. Το σίγουρο είναι ότι δρομολογηθεί η επιστροφή του στα παρκέ προκειμένου να λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.



Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr