Μπαρτζώκας: «Επειδή βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση είναι πιθανόν να αγωνιστεί ο Σίκμα»

Λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι (14/11, 21:05) για την 8η αγωνιστική της Euroleague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Λουκ Σίκμα

Όπως έγινε γνωστό ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ακολουθεί κανονικά την αποστολή της ομάδας στο Βελιγράδι για το -κεκλεισμένων των θυρών- παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Euroleague, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να λέει χαρακτηριστικά:

«Επειδή έχουμε μεγάλη έλλειψη αυτή τη στιγμή στην front line μας πιθανό να του δοθεί χρόνος συμμετοχής, ανάλογα το πως θα πάει το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι σε φόρμα. Έχει κάνει κάποιες ατομικές και μόλις μία ομαδική προπόνηση. Όμως, επειδή βρισκόμαστε σε ανάγκη πιθανόν να παίξει». Εκτός ματς έχουν τεθεί οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Μακάμπι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Δεν έχουμε καμία σχέση ούτε εμείς ούτε η Μακάμπι με το παιχνίδι που είχαμε δώσει στο τουρνουά της Κύπρου» και συνέχισε: «Οι υποχρεώσεις διαμορφώνουν πολλές διαφορετικές συνθήκες. Η συνθήκη για εμάς είναι πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε ουδέτερο γήπεδο. Η Μακάμπι προπονείται εκεί και παίζει χωρίς κόσμο και αυτά τα ματς είναι πάντα ιδιαίτερα γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Ελπίζω να έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται γιατί είμαστε σε μια καμπή της Ευρωλίγκας, που σιγά σιγά επανέρχονται οι παίκτες μας ή περιμένουμε να επανέλθουν από τραυματισμούς. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Εύη Βατίδου

Συναγερμός στη Ισλανδία για το ηφαίστειο Fagradalsfjal - Φόβοι για έκρηξη τις επόμενες ώρες

Η επόμενη ημέρα της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ: Η έξοδος της «Ομπρέλας», η σειρά της Έφης και στο βάθος οι «προεδρικοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr